10 липня – обговорення законопроєкту про медіа щодо правового статусу національного регулятора та співрегулювання

3 Липня 2020
1152
3 Липня 2020
15:03

10 липня – обговорення законопроєкту про медіа щодо правового статусу національного регулятора та співрегулювання

1152
Реєстрація триватиме до 12:00, 9 липня.
10 липня – обговорення законопроєкту про медіа щодо правового статусу національного регулятора та співрегулювання

10 липня, з 14:00 до 16:00, у онлайн-форматі відбудеться відкрита дискусія «Проєкт закону "Про Медіа"-2: обговорення правового статусу національного регулятора та співрегулювання». 

У заході візьмуть участь автори законопроєкту – Микита Потураєв, голова Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, члени робочої групи, які працювали над текстом, представники/ці Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, міжнародні експерти Ради Європи, представники громадянського суспільства, медіаюристи тощо. Зокрема, міжнародні експерти Ради Європи – Кріштіна Розгоній (Угорщина) і Жан-Франсуа Фурнемон (Бельгія) представлять незалежний аналіз частин оновленого законопроєкту, а юристи зі складу робочої групи Олександр Бурмагін та Катерина М’ясникова зроблять презентацію оновленої редакції проєкту в частинах правового статусу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та концепції співрегулювання: мети, функції, процедури створення органу співрегулювання, роль медіа та регулятора відповідно.

На заході буде забезпечено синхронний переклад з/на українську/англійську мови.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням до 12:00, 9 липня 2020 року. Підтвердження участі буде надіслано електронним листом із запрошенням та технічними деталями 9 липня 2020 року. У разі виникнення запитань звертайтесь за адресою: info@ppl.org.ua.

Захід організовано Комітетом ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, Національною радою України з питань телебачення та радіомовлення у співпраці з Проєктом «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні», ГО «Платформа прав людини» та Національною асоціацією медіа.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду