П'ятниця, 3 Липня 2020

10 липня – обговорення законопроєкту про медіа щодо правового статусу національного регулятора та співрегулювання

Реєстрація триватиме до 12:00, 9 липня.

10 липня, з 14:00 до 16:00, у онлайн-форматі відбудеться відкрита дискусія «Проєкт закону "Про Медіа"-2: обговорення правового статусу національного регулятора та співрегулювання».

У заході візьмуть участь автори законопроєкту – Микита Потураєв, голова Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, члени робочої групи, які працювали над текстом, представники/ці Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, міжнародні експерти Ради Європи, представники громадянського суспільства, медіаюристи тощо. Зокрема, міжнародні експерти Ради Європи – Кріштіна Розгоній (Угорщина) і Жан-Франсуа Фурнемон (Бельгія) представлять незалежний аналіз частин оновленого законопроєкту, а юристи зі складу робочої групи Олександр Бурмагін та Катерина М’ясникова зроблять презентацію оновленої редакції проєкту в частинах правового статусу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та концепції співрегулювання: мети, функції, процедури створення органу співрегулювання, роль медіа та регулятора відповідно.

На заході буде забезпечено синхронний переклад з/на українську/англійську мови.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням до 12:00, 9 липня 2020 року. Підтвердження участі буде надіслано електронним листом із запрошенням та технічними деталями 9 липня 2020 року. У разі виникнення запитань звертайтесь за адресою: info@ppl.org.ua.

Захід організовано Комітетом ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, Національною радою України з питань телебачення та радіомовлення у співпраці з Проєктом «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні», ГО «Платформа прав людини» та Національною асоціацією медіа.

Всі матеріали розділу / жанру:
Переглядів