У лютому може відбутися звіт Національної ради у парламенті

5 Лютого 2004
536
5 Лютого 2004
15:03

У лютому може відбутися звіт Національної ради у парламенті

536
У лютому може відбутися звіт Національної ради у парламенті
4 лютого 2004 року Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації заслухав Звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2003 рік.

Голова Національної ради Борис Холод поінформував присутніх про основні заходи, здійснені Національною радою в 2003 році, спрямовані на вдосконалення телерадіоінформаційного простору, повідомляє прес-служба Нацради.

Зокрема, Б.Холод повідомив про активне ліцензування кабельних телемереж (з них вже проліцензовано - 415); перевірку діяльності 34-х ТРО щодо дотримання ними норм чинного законодавства та умов ліцензій; запровадження візуальних позначок на екранах вітчизняних телеканалів.

Перший заступник голови Національної ради В.Понеділко наголосив на паритетності у видачі ліцензій місцевим і загальнонаціональним мережевим мовникам.

Після обговорення в Комітеті звіту Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення його було рекомендовано до винесення на слухання в сесійну залу Верховної Ради, яке, за словами голови Комітету з питань свободи слова та інформації М.Томенка, може відбутися вже в лютому.

Прес-служба Національної ради.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
536
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду