28-29 травня – вебінар «Фандрейзинг для медіа»

20 Травня 2020
795
20 Травня 2020
12:38

28-29 травня – вебінар «Фандрейзинг для медіа»

795
ГО «Інтерньюз-Україна» спільно із засновницею благодійного фонду «Таблеточки» Ольгою Кудіненко 28 та 29 травня проведе дводенний вебінар «Фандрейзинг для медіа». Реєстрація на подію триває до 27 травня, до 12:00.
28-29 травня – вебінар «Фандрейзинг для медіа»

Про це повідомляє ГО «Інтерньюз-Україна».

«Як робити якісну чесну журналістику, бути незалежними і водночас фінансово стійкими та навіть прибутковими, – ці питання майже щодня постають перед головними редакторами, медіаменеджерами, фінансовими директорами. У часи коронакризи, коли більшість українських медіа зіткнулися зі скороченнями фінансових надходжень та втратою рекламодавців, ці виклики стали ще більш дошкульними. Але відповіді існують. Ними з вами поділиться Ольга Кудіненко», – йдеться в повідомленні.

Під час вебінару обговорять теми:

  • як підтримувати сталий розвиток свого медіа;
  • які моделі фандрейзингу працюють для медіа;
  • як медіа можуть співпрацювати з бізнесом;
  • як перетворити своїх клієнтів на постійних донорів;
  • які основні принципи роботи благодійних інституцій;
  • чи є місце емоціям у грантовій заявці.

Вебінар проведе засновниця благодійного фонду «Таблеточки» Ольга Кудіненко, що опікується адресною допомогою онкохворим дітям. Вона має понад 10 років досвіду фандрейзингової діяльності та піар-менеджменту. Вона зібрала команду з 30-ти осіб та залучила на благодійність понад $10 млн для 3000+ дітей. Нині «Таблеточки» входять до топ-5 найвпізнаваніших благодійних фондів України. Серед інших успішних проєктів пані Ольги – робота у Фонді Віктора Пінчука та реконструкція київського ЦУМу. Входить до рейтингів «100 впливових жінок України» за версією журналу Фокус (2014-2018), «100 Найвпливовіших людей України» (Новое время, 2018, 2019) та «30 успішних українців до 30» (Forbes, 2015).

Модератор вебінару – програмний директор ГО «Інтерньюз-Україна», менеджер медіапроєктів та комунікаційних кампаній з 15-річним досвідом Андрій Кулаков.

Реєстрація триває до 27 травня, до 12:00, за посиланням. Кількість місць обмежена. Відібраним учасникам буде надіслано запрошення з лінком на вебінар.

Де: онлайн-платформа Zoom.

Коли: 28 та 29 травня, початок трансляції о 16:00.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Олександри Панової, координаторки програми, за електронною адресою opanova@internews.ua або за телефоном +380992553305.

Серію вебінарів організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
795
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду