До 30 вересня – реєстрація на конкурс матеріалів про децентралізацію

1 Травня 2020
2309
1 Травня 2020
16:20

До 30 вересня – реєстрація на конкурс матеріалів про децентралізацію

2309
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України продовжило Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» на 2020 рік. Конкурсні роботи прийматимуть до 30 вересня 2020 року.
До 30 вересня – реєстрація на конкурс матеріалів про децентралізацію

Про це повідомляється на сайті ГO «Інтерньюз-Україна».

Участь можуть взяти матеріали в номінаціях: онлайн-публікація, стаття в друкованому ЗМІ, радіоматеріал, відеоматеріал. Учасники можуть подати не більше однієї конкурсної роботи в кожну з номінацій (на кожен матеріал необхідно заповнити окремі конкурсні заявки).

Теми конкурсних робіт можуть бути:

  • успішні приклади впровадження реформи децентралізації на місцях;
  • життя у об’єднаних територіальних громадах до та після об’єднання;
  • співробітництво територіальних громад задля добробуту населення;
  • історії успіху та цікаві підходи, запроваджені у громадах, які довели свою ефективність: взаємодія між владою та громадою, покращення якості надання освітніх послуг, формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища та інші;
  • кращі практики громад у протидії COVID-19 та подолання наслідків пандемії.

Із завданнями конкурсу та його тематичними пріоритетами можна також ознайомитись у буклеті конкурсу.

Переможці отримають грошові премії, відзнаки від перших осіб Міністерства та можливість взяти участь у міжнародному заході за тематикою розвитку місцевої і регіональної демократії.

Призовий фонд у кожній з чотирьох номінацій передбачені три премії: І премія – 20 000 грн, ІІ премія – 15 000 грн, ІІІ премія – 10 000 грн.

Матеріали мають бути опублікованими вперше в період із 1 січня 2020 року до 30 вересня 2020 року в регіональних медіа (обласні, районні та місцеві).

Прийом заявок: до 30 вересня 2020 року (включно) за посиланням.

Деталі умов участі в конкурсі за посиланням. Уточнити інформацію можна за телефонами: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70. Надіслати запит на електронну адресу: contest@internews.ua.

За сприяння Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» та Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» та координатора проєктів ОБСЄ в Україні.

Партнери Конкурсу – Програма Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні», ГO «Інтерньюз-Україна», Координатор проєктів ОБСЄ в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2309
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду