2 травня - дискусія «Міжнародний ринок після карантину: як дистрибувати документальне кіно завтра?»

29 Квітня 2020
643
29 Квітня 2020
19:14

2 травня - дискусія «Міжнародний ринок після карантину: як дистрибувати документальне кіно завтра?»

643
Закриті кінотеатри, перенесені фестивалі – карантинні обмеження суттєво вплинули на світовий кіноринок. Необхідність адаптувати заплановані кінопрем’єри до онлайн-форматів заплутали як нинішні умови взаємодії, так і розроблені на місяці вперед стратегії.
2 травня - дискусія «Міжнародний ринок після карантину: як дистрибувати документальне кіно завтра?»

Як тепер змінюються акценти і статуси в кінодистрибуції? Як і де ефективніше за теперішніх обставин промотувати документальне кіно? Як орієнтуватися в нових умовах міжнародного ринку?

Про це на панельній дискусії говоритимуть представники міжнародного кіноринку і фільммейкери, які вже отримали досвід онлайн-прем’єри.

Учасники й учасниці:

  • Кутайба Бархамджі, відзначений багатьма нагородами режисер і монтажер, мешкає в Парижі. Його роботи проходили відбір і брали участь у фестивалях у всьому світі, зокрема у Венеції, Берліні, Амстердамі, Роттердамі, Парижі, Ньйоні та багатьох інших.
  • Діана Табаков, виконавча директорка та голова з закупівель у міжнародній VOD-платформі DAFilms.
  • Маель Ґенеґ, сейлз-аґентка у компанії Cat&Docs, що просуває і поширює різноманітне документального кіно в усіх світових медіа. Серед фільмів – актуальні і зухвалі документальні стрічки з нагальних питань і незручних тем, сміливі картини з ретельно дослідженим матеріалом, які ставлять запитання і пропонують новий погляд на світ.
  • Ульріх Брохаґен, редактор та голова документального кіно в телерадіокомпанії MDR, Німеччина;
  • Ненад Пуговскі, директор кінофестивалю ZagrebDox.

Модератор: Ілля Гладштейн, співвласник кінотеатру KINO42, власник прокатної компанії 86PROKAT, продюсер у продакшені Phalanstery Films.

Трансляція відбуватиметься на сайті кінофестивалю Docudays UA. Початок 2 травня о 17:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду