13 березня – презентація книжки Юрія Луканова «Янелох»

12 Березня 2020
1708
12 Березня 2020
16:59

13 березня – презентація книжки Юрія Луканова «Янелох»

1708
Біля Офісу президента України 13 березня, о 10.00, відбудеться презентація книжки Юрія Луканова «Янелох», яка присвячена президенту Володимиру Зеленському і його команді.
13 березня – презентація книжки Юрія Луканова «Янелох»

«Цілих 14 років тому на тому самому місці я презентував попередню свою книжку "Колода від Ющенка". Це були козюльки-епіграми, присвячені тодішнім політикам. Тоді здавалося, що все. Більше нічого подібного в такому масовому порядку я більше не напишу.

І справді, навіть в часи Віктора Януковича я, хоч і пописував, але дуже мало. А Зеленський примудрився розворушити мою графоманську сверблячку. Ті, хто не любить мої твори, мають ненавидіти за новий  сплеск моєї писанини саме його – Володимира Зеленського. Я нічого не міг з собою зробити – ледь не кожен день з мене щось вилазило щось саркастичне  про його політичні витівки», – йдеться в описі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду