Фільм Andre Tan − історія двадцяти років успіху

Фільм Andre Tan − історія двадцяти років успіху

17 Лютого 2020
2425
17 Лютого 2020
12:32

Фільм Andre Tan − історія двадцяти років успіху

2425
Фільм Andre Tan − історія двадцяти років успіху
Фільм Andre Tan − історія двадцяти років успіху

13 лютого відбулася прем’єра першого документального фільму про українського дизайнера Андре Тан. Проект присвячений знаковій події в житті модельєра і української fashion-індустрії, а саме 20-літтю існування однойменного бренду ANDRE TAN. Зйомку і продакшн фільму здійснила команда 1+1 Digital Studios.

В 60-хвилинному фільмі для глядачів відкривається усі залаштунки роботи дизайнера – від першого показу до масштабної популярності та репутації одного з кращих дизайнерів України. ANDRE TAN – це історія про мрію 13-літнього хлопчика створити красу для мільйонів і про щоденну працю дорослого чоловіка на шляху до своєї мети. Дизайнер розкриває секрет неймовірної вимогливості до себе. Мрія про показ у Парижі, до якої він йшов багато років крізь перепони та вибрики долі, в реальності розчарувала Андре. Але це лише більше підкувало дизайнера знову сісти за ескізи та почати творити чергову колекцію з нуля. В кадрі модельєр розповідає не лише про свої життєві принципи, процес підготовки показів, але і про страхи на шляху до нових викликів. Це постійна гонка вперед: за новими тенденціями і культовими колекціями, що визначають ДНК бренду ANDRE TAN. Дизайнер зізнався, якою ціною з продавця рибою перетворився на визнаного фешн-гуру і телезірку, вперше привіз на свій показ Періс Хілтон та подолав банкротство. На екрані ексклюзивно з’явилися архівні зйомки 70-х років, кадри перших показів модельєра у Харкові і дебют на UkrainianьFashion Week. Дизайнер відверто зізнався, як батьки вплинули на його становлення, а також запросив до себе додому і познайомив з родиною – любими дружиною та донькою. Документальний фільм про провідного дизайнера країни не лише демонструє його шлях до успіху, але і розкриває історію розвитку усієї модної індустрії України з її трендами та еволюцією тенденцій.

«Я хотів би подякувати всій знімальній групі, яка витримувала мене протягом майже року разом з моїми різними і часом не найприємнішими емоціями. З усього цього хаосу вони зробили справжній живий фільм, в якому я такий, як є. Я не вважаю, що багато чого досягнув. Але я вірю, що все ще попереду. Давайте ж дивитися! Тільки не судіть строго», сказав Андре Тан.

Перед закритим показом фільм також представили його автори з команди 1+1 Digital Studios. Сумісно з Андре вони працювали над зйомками історії успіху довжиною у двадцять років.

«Сьогодні Україні потрібні локальні герої і реальні приклади справжніх успішних людей, які selfmade. Насправді, їх досить багато навколо, потрібно лише подивитися. Роль медіа – знаходити цих героїв і давати їм можливість бути розказаними»,зазначила зі сцени Анна Ткаченко, генеральний продюсер фільму, директорка 1+1 Digital і Інновації.

Креативний продюсер фільму та керівник 1+1 Digital Studios Ірина Никончук поділилася, яким викликом і водночас експериментом став фільм про Андре Тана.

«У фільму нестандартна і цікава гілка дистрибуції: це перша робота для стрімінгових платформ, і, як креатори, ми відчували повну свободу. Спочатку він буде показаний на 1+1 video, потім ексклюзивно на ТЕТ – 8 березня. Впевнена, що глядач буде дуже натхненний, адже історія Андре дійсно сильна і з нею було легко і цікаво працювати. Для всієї команди 1+1 Digital Studios було за честь розповісти її».

Для створення документального проекту знадобилися десятки годин зйомки. Режисер Ярослав Коротков розповів – насиченість сюжету була важливою складовою усієї задумки фільму.

«Андре – відома медійна особистість і дуже багато історій вже розказано, тому нашою метою було розповісти ці ж історії по-новому – знайти нові підходи і візуальні прийоми. Також нашим завданням була зробити фільм динамічним, а оскільки Андре людина, у якого мільйон історій, – ми записали 50 годин зйомки, які потім було дуже непросто вмістити в одну годину хронометражу. Але у нас вийшло».

Презентація фільму на великому екрані відбулася за підтримки партнерів Latinium, VODA UA і кінотеатру «Оскар».

Першими побачити повнометражну картину на закритому показі прийшли десятки зірок українського шоу-бізнесу. Серед них − Катерина Осадча, Ілона Гвоздьова, Артем Гагарін, Соня Забуга, Олена Шоптенко, Єлизавета Юрушева, Дмитро Комаров, Олександра Кучеренко, Женя Кот, Лена Єва, Ірина Данилевська, Джамала, Оля Цибульска, Гайтана, Анна Різатдінова.

Онлайн-прем’єра документального фільму ANDRE TAN відбулася раніше – 5 лютого 2020 року на платформі 1+1 video. Завдяки платній функції «Дивися першим», придбавши доступ за 89 грн., користувачі змогли не лише першими побачити історію успіху модельєра, але і взяти участь у розіграші суконь бренду ANDRE TAN.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Пресслужба «1+1 медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2425
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду