30 січня-2 лютого – тренінг для журналістів з питань висвітлення прав ЛГБТ+

15 Січня 2020
946
15 Січня 2020
15:10

30 січня-2 лютого – тренінг для журналістів з питань висвітлення прав ЛГБТ+

946
Фонд The Thomson Reuters Foundation з 30 січня по 2 лютого 2020 року проведе в Києві навчальний курс для українських журналістів з питань висвітлення прав і проблем ЛГБТ+ спільноти. Заявки прийматимуть до 28 січня.
30 січня-2 лютого – тренінг для журналістів з питань висвітлення прав ЛГБТ+

«Відібрані журналісти візьмуть участь в інтенсивному чотириденному семінарі, що стосується відповідних навичок журналістики, безпеки, допоможе журналістам представити нові точки зору та сприятиме обговоренню, підтримці й розробці конкретних історій. На четвертий день семінару буде проведено спільне навчання журналістів та представників громадянського суспільства», – йдеться в повідомленні.

Відібрані кандидати отримають повну стипендію, яка покриє оплату навчання, витрати на проїзд, проживання та харчування. Передбачається, що місцеві учасники покриють власні витрати на проїзд, але їм буде надано безкоштовне навчання. Відібрані учасники отримають помірне фінансування, щоб допомогти їм у реалізації своїх історій (до 500 дол).

Подати заявку можна до 28 січня за посиланням.

Детальна інформація про подію тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
946
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду