9-10 грудня - креативний хакатон зі створення серіалів від StarLightMedia

2 Грудня 2019
838
2 Грудня 2019
18:44

9-10 грудня - креативний хакатон зі створення серіалів від StarLightMedia

838
Учасники креативного хакатону протягом 2-х днів розроблятимуть ідею гостросюжетної мелодрами для телеканалу СТБ у супроводі менторів.
9-10 грудня - креативний хакатон зі створення серіалів від StarLightMedia

Результат дводенного інтенсиву — розроблена ідея (готова презентація включає логлайн, розширений синопсис, опис головних персонажів).

Команду менторів проєкту очолить сценаристка та письменниця Лілія Кім.

Переможець StarLightMedia Story Lab отримає фінансування розробки пілотного проекту серіалу у розмірі 100 тис. гривень та можливість заключити контракт з каналом на його виробництво.

До участі в проекті запрошуються сценаристи, креативні продюсери, з досвідом роботи над серіалами та проектами. Організатори також розглянуть заявки спеціалістів, що завжди мріяли долучитись до розробки контенту, але поки працюють у інших напрямках. 

Реєстрація для відбору у Story Lab доступна за посиланням. Анкети приймаються до 05.12.19 включно.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду