13 грудня – форум «Основні виклики свободи слова в інтернеті: український та світовий контекст»

2 Грудня 2019
1201
2 Грудня 2019
13:09

13 грудня – форум «Основні виклики свободи слова в інтернеті: український та світовий контекст»

1201
13 грудня 2019 року о 10:00 Центр демократії та верховенства права проведе форум «Основні виклики свободи слова в інтернеті: український та світовий контекст».
13 грудня – форум «Основні виклики свободи слова в інтернеті: український та світовий контекст»

Про це повідомляється на сайті Центру демократії та верховенства права.

«Подія стане дискусійним майданчиком для органів державної влади, бізнесу, громадського сектору, правників та медійних експертів довкола ключових питань у згаданій сфері», – йдеться в повідомленні.

Форум буде складатися з двох тематичних панелей, які охоплюватимуть:

  • тему взаємодії держави, соціальних медіа, бізнесу та громадськості для пошуку відповідей на основні виклики свободи слова в інтернеті;
  • тему захисту персональних даних, співвідношення прав користувачів та регулювання сфери в Україні та країнах Європейського Союзу.

ЦЕДЕМ запрошує до спільного обговорення медійних експертів, юристів, студентів правничих факультетів, журналістів та представників громадських організацій долучатися до дискусії.

Детальніше про подію, програму та спікерів читайте на сторінці Форуму.

Реєстрація: для участі в події достатньо заповнити форму та отримати підтвердження реєстрації на свою контактну електронну пошту.

Де: місто Київ вул. Володимирська, 101 (LIFT 99 Kyiv Hub).

Коли: 13 грудня 2019 року о 10:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду