У Києвi врученi нагороди за внесок у розвиток українського ІнтернетуІнтерфакс

22 Грудня 2003
643
22 Грудня 2003
15:28

У Києвi врученi нагороди за внесок у розвиток українського ІнтернетуІнтерфакс

643
У Києвi врученi нагороди за внесок у розвиток українського ІнтернетуІнтерфакс
У зв'язку з 11-рiччям Iнтернет в Українi врученi нагороди за видатний внесок у розвиток українського Iнтернету.

Всеукраїнська громадська органiзацiя "Українське iнтернет-спiвтовариство" (УIС), Iнтернет-асоцiацiя України (IнАУ) i адмiнiстратор домену .ua ТОВ "Хостмастер" у зв'язку з 11-рiччям Iнтернет в Українi нагородили 9 чоловiк пам'ятним знаком.

Як передає кореспондент агентства "Iнтерфакс-Україна", нагороди отримали Олександр Григор’єв (директор компанiї "Елвiстi"), Сергiй Гульчук (директор з розвитку компанiї Wnet), Олег Єлiсеєв (директор компанiї "Коннект", Одеса), Дмитро Кохманюк та Iгор Свиридов (адмiнiстратори домену .ua), Максим Мазурок та Iгор Романенко (компанiя "Київстар GSM"), Свiтлана Ткаченко (компанiя "Хостмастер"), Вiктор Форсюк (компанiя "Глобал Юкрейн").

Як повiдомили агентству органiзатори заходу, лауреатiв визначали правлiння IнАУ i виконавча рада УIС зi списку, в якому значилися близько 150 чоловiк. При цьому члени правлiння i виконавчої ради спочатку були виключенi iз зазначеного списку.

Вручення пам'ятних знакiв УIС та IнАУ планують зробити щорiчним.

Одинадцять рокiв тому, у груднi 1992 року, був зареєстрований домен .ua, а реальна його робота розпочалася в сiчнi 1993 року. На сьогоднi в доменi зареєстровано понад 100 тис. доменiв третього рiвня i близько 800 доменiв другого рiвня.

Інтерфакс
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду