Україна закликає РБ ООН приділяти більше уваги захисту журналістів під час збройних конфліктівУНІАН

11 Грудня 2003
488
11 Грудня 2003
11:17

Україна закликає РБ ООН приділяти більше уваги захисту журналістів під час збройних конфліктівУНІАН

488
Україна закликає РБ ООН приділяти більше уваги захисту журналістів під час збройних конфліктівУНІАН
Постійний представник України при ООН Валерій КУЧИНСЬКИЙ закликав РБ ООН приділяти більше уваги питанню захисту журналістів під час збройних конфліктів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства закордонних справ України, про це він заявив на засіданні Ради Безпеки ООН, присвяченому темі захисту цивільних осіб від збройних конфліктів.

У своєму виступі В.КУЧИНСЬКИЙ зупинився, зокрема, на важливості співпраці між Радою Безпеки й Економічною та Соціальною Радою ООН у здійсненні гуманітарних операцій, особливо під час постконфліктного будівництва. Він також відзначив необхідність попередження злочинів проти людяності, які особливо часто мають місце під час збройних конфліктів, підкресливши важливу роль Міжнародного кримінального суду.

Порушуючи тему безпеки гуманітарного персоналу, на який сьогодні здійснюються найбільш жорстокі напади, український дипломат привернув окрему увагу до питання захисту журналістів під час збройних конфліктів. В.КУЧИНСЬКИЙ запропонував включити питання захисту журналістів до відповідних документів та приділяти йому належну увагу з боку Ради Безпеки.

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду