У перших числах січня на УТ-1 вийде перший випуск української програми “Пісня року-2004”UNIAN

11 Грудня 2003
611
11 Грудня 2003
10:06

У перших числах січня на УТ-1 вийде перший випуск української програми “Пісня року-2004”UNIAN

611
У перших числах січня на УТ-1 вийде перший випуск української програми “Пісня року-2004”UNIAN
У перших числах січня на Першому національному телеканалі вийде перший випуск української програми “Пісня року-2004”. Про це в інтерв`ю УНІАН повідомив народний депутат України Михайло ПОПЛАВСЬКИЙ.

М.ПОПЛАВСЬКИЙ розповів, що ідея створення такого проекту виникла під час програми на каналі УТ-1 “Четверта влада”, де мова йшла про шоу-бізнес. На цій програмі були присутні знані в Україні продюсери, виконавці, керівники музичних каналів, які скаржились на поганий стан справ в українському шоу-бізнесі. Тоді М.ПОПЛАВСЬКИЙ і запропонував створити такий проект. Як сказав М.ПОПЛАВСЬКИЙ, він знайшов людей, які погодились вкладати в це гроші, оскільки “Україна заслуговує, щоб була українська програма “Пісня року”.

Він розповів, що на сьогодні вже відзнятий перший випуск, який вийде в ефір у перші дні січня. Взагалі програма виходитиме щотижня і участь в ній братимуть як відомі українські співаки, так і молоді виконавці. М.ПОПЛАВСЬКИЙ не виключає, що до цього проекту будуть залучені і відомі російські співаки українського походження. “Ми їх запросимо, але співати вони повинні українською мовою... Ви ж знаєте, як багато працює в Росії українців: Володимир КУЗЬМІН - з Дніпропетровська, Олександр СЄРОВ - з Миколаєва, Лариса ДОЛІНА - з Одеси, Ігор КРУТОЙ – з Кіровограда, а також Йосип КОБЗОН – з Донеччини та багато інших”.

М.ПОПЛАВСЬКИЙ розповів, що зараз розробляються премії для переможців цього конкурсу, але переможців визначатимуть самі телеглядачі.

UNIAN
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду