29 травня – друга Церемонія нагородження телеканалів BIG DATA Awards

17 Квітня 2019
1029
17 Квітня 2019
16:59

29 травня – друга Церемонія нагородження телеканалів BIG DATA Awards

1029
29 травня 2019 року компанія BIG DATA UA проведе Другу Церемонію нагородження телеканалів – BIG DATA Awards.
29 травня – друга Церемонія нагородження телеканалів BIG DATA Awards

Телеканали отримають нагороди за високі показники телеперегляду, що здобуті ними у 2018 році серед української IPTV/OTT аудиторії у наступних номінаціях:

Лідер серед телевізійних  каналів загальної тематики, Лідер серед дитячих телеканалів, Лідер серед розважальних телеканалів, Лідер серед фільмових телеканалів, Лідер серед телевізійних каналів новин, Лідер серед музичних телеканалів, Лідер серед пізнавальних телеканалів, Лідер серед спортивних телеканалів, Лідер серед регіональних телеканалів.

Крім того будуть відмічені телеканали у номінаціях: «Дебют року» - за вдалий початок мовлення новим телеканалом та «Крок Уперед» - за успішне переформатування та ребрендінг мовлення телеканалу.

Також, компанією минулого року було прийнято рішення розширити перелік постійних номінацій. Цього року також визначатиметься Лідер серед телеканалів, що демонструють серіали.

«Наша компанія ретельно моніторить зміни у світі телевізійної індустрії, - зазначив  засновник та очільник «БігДата ЮЕЙ» Сергій Бойко - Виділення телеканалів, що транслюють телесеріали в окремий жанр – це крок, який відображає реальну зміну у звичках та уподобаннях сучасного телеглядача. Тож, вже цього року ми готові відмітити нагородами телеканали, команди яких працюють над створенням та розповсюдженням каналів, які  транслюють телесеріали в Україні. Сьогодні це, самодостатній «стрім» , тому за підсумками року тут є і «Лідери», і «Serious Challenger», так само як і в інших номінаціях. Оголошення і вітання будуть на церемонії – запрошуємо всіх відвідати ії та розділити радість ості найкращих, що будуть відмічені  на BIG DATA Awards».

Захід відбудеться в рамках XXV Київського Міжнародного Телерадіоярмарку.

Нагадаємо, Перша Церемонія нагородження телеканалів Big data Awards відбулась 31 травня 2018 року. Телеканали отримали відзнаку від незалежної рейтингової агенції BIG DATA UA за високі показники у системі Big data Rating упродовж року, що минув*. Тоді нагороди та відзнаки отримали більше 20 телеканалів серед майже 190 що приймали участь у оцінюванні.

 

*На підставі даних системи моніторингу телеперегляду Big data Rating визначались найкращі серед телеканалів, що з квітня 2017 по квітень 2018 найдовше очолювали ТОП за кожним з жанрів.

Для довідки:

Незалежна рейтингова агенція Big data ua - перша в Україні компанія, продукти якої засновані на сучасних цифрових технологіях, що спеціалізується на вимірюванні поведінки перегляду аудиторії сервісів IPTV (Internet Protocol Television) і OTT (Over the Top, частина технології IPTV).

Команда Big data ua має експертні знання і унікальний досвід в проведенні різновекторних досліджень і надання якісного та технологічного сервісу.

Big data Rating - це унікальні рейтинги, в основі яких лежить онлайн-моніторинг поведінкових настроїв глядачів: які канали вони дивляться, що саме на кожному з каналів привертає їхню увагу і викликає інтерес. Рейтинги BIG DATA UA дають повне уявлення про популярність телеканалів, з можливістю групувати дані за географічними, часовими, демографічними та іншими ознаками.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1029
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду