28 березня – прес-конференція ініціативи «Зробімо свідомий вибір!»

27 Березня 2019
667
27 Березня 2019
19:09

28 березня – прес-конференція ініціативи «Зробімо свідомий вибір!»

667
28 березня о 12.00 в інформаційному агентстві «Інтерфакс», за адресою вул. Рейтарська, 8/5А відбудеться прес-конференція громадської ініціативи Виборча Рада UA «Зробімо свідомий вибір!»
28 березня – прес-конференція ініціативи «Зробімо свідомий вибір!»

Захід буде присвячено найбільш актуальному на сьогодні питанню, а саме виборам Президента України. Експерти Виборчої Ради UA оприлюднять результати оцінки передвиборчих програм кандидатів в Президенти та прокоментують перебіг виборчої кампанії.

Спікери:

Ігор Коліушко, експерт в галузі права, Голова Правління Центру політико-правових реформ, викладач Національного університету «Києво-Могилянська академія»;

Євген Бистрицький, доктор філософських наук (керівник відділу в Інституті філософії НАН України);

Олексій Гарань, професор політології НаУКМА, (науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи», професор політології НаУКМА)

Наталія Лигачова, журналістка, шеф- редакторка інтернет видання «Детектор медіа»;

Ігор Бураковський, доктор економічних наук (голова правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій).

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до:

  • Станіслава Шулімова, менеджера Школи політичної аналітики НаУКМА  +380980536013, shulimovstas@gmail.com
  • Данила Метельського, менеджера Школи політичної аналітики НаУКМА, +380677220961, dan23477780@gmail.com

Проект здійснюється Виборчою Радою UA за організаційної підтримки Школи політичної аналітики НаУКМА в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду