Створено первинний осередок “Вісник Кременчука”

6 Жовтня 2003
734
6 Жовтня 2003
15:43

Створено первинний осередок “Вісник Кременчука”

734
Створено первинний осередок “Вісник Кременчука”
Перші результати дає робота Кременчуцької незалежної медіа-профспілки. 2 жовтня до КрНМП приєднались ще три нових працівника медіа Кременчука, що разом з членом КрНМП Мариною Макєєвою утворили первинний осередок в редакції тижневика “Вісник Кременчука”. Головою правління та делегатом в Комітет КрНМП обрано кореспондентку видання Віру Ількову.

Склад засновників первинного осередка є таким: Віра Ількова – кореспондент, голова Правління, Леонід Перепелятник – зам. головного редактора, член Правління, Людмила Обревко – кореспондент, голова Ревізійної комісії, Марина Макєєва – оператор комп’ютерної верстки, член Ревізійної комісії КрНМП.

“Вісник Кременчука” – є офіційним виданням міської ради, неприватним ЗМІ, в якому працюють близько десятка працівників медіа. Основною причиною вступу членів та створенням первинного осередку голова нового профоб’єднання В.Ількова вважає надію на вирішення проблем колективу за допомогою профспілкового апарату.

Першочерговою проблемою трудового колективу “ВК” можна вважати позбавлення прав співвласництва, незаконне та неправомірне рішення річної давнини про виключення трудового колективу з числа співвласників, що було зроблено без рішення сесії міської ради, але за ухваленням міського голови.

Члени первинного осередка “ВК” налаштовані на захист, відстоювання та повернення власних прав, отже, можна очікувати першої підготовленої судової ініціативи в Кременчуці, де профспілковий апарат захищатиме інтереси колективу.

Створенням первинного осередку “ВК” окреслено початок основних дій Кременчуцької профспілки, поточного тижня очікується створення ще трьох первинних осередків в редакціях ЗМІ Кременчука. На початку наступного ж тижня, 13 жовтня планується проведення загальних позачергових зборів, де будуть прийняті загальні рішення про розмір членських внесків, затверджено план подальших дій КрНМП.

Інф. НГО “За права кожного”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду