„Детектор медіа” поздоровляють з другим днем народження

3 Жовтня 2003
782
3 Жовтня 2003
18:54

„Детектор медіа” поздоровляють з другим днем народження

782
„Детектор медіа” поздоровляють з другим днем народження
Вчора «Детектор медіа» відсвяткувала свій другий день народження. Завдяки допомозі та підтримці багатьох колег, друзів, громадських організацій та західних донорів ми весь цей час маємо честь спілкуватися з нашими вимогливими та критичними читачами. Колектив "Детектор медіа" вдячний всім за щирі привітання.


Дорога "Детектор медіа"!

Центр медіареформ в особі президента Сергія Квіта та виконавчого директора Оксани Панасівської щиро вітає вас з другою річницею та висловлює своє захоплення вашим професіоналізмом та принциповістю! Без перебільшення, ми вважаємо "Детектор медіа" найфаховішим, найповнішим, найаналітичнішим і при цьому найцікавішим спеціалізованим електронним виданням в Україні. Усього протягом двох років ваші зусилля призвели до того, що вас дуже добре знають і журналісти, і керівники ЗМІ, і чиновники, і люди, яким не байдужа ситуація з медіа в Україні. До вас дослухаються, на вас посилаються, вашу точку зору враховують, а дехто й побоюється ваших подекуди гострих, але завжди справедливих оцінок. Бажаємо вам подальшого успішного розвитку, а того, щоб робочий день у тисяч користувачів в Україні і за кордоном починався з переглядання свіжих матеріалів "Телекритки", ми вам бажати не будемо, бо це і так вже - доконаний факт!

Успіхів та незаспокоєності!

Центр медіареформ.

Колективу Інтернет-видання “Детектор медіа”






Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з другоріччям “Детектор медіа” – невід’ємного чинника формування українського інформаційного простору і по-людськи цікавого, потрібного, правдивого джерела духовної поживи для журналістів. Хай щастить вам у творчих намірах і в особистому житті!

Віталій Шевченко,

заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.




Поздравляю "Детектор медіа" с днем рождения!!!



Как человек, у которого в дипломе фигурирует слово "критика", в силу хотя бы цеховой солидарности поддерживаю любую критику, в том числе и "теле". Нас, критиков, мало кто любит, но все внимательно читают, а если про других - то и с особым садизмом. Короче говоря, критики всех стран, соединяйтесь - в едином порыве и на любимом сайте!

Анна ЛИПКОВСКАЯ




Уважаемая Наталья Львовна!

Прими мои искренние поздравления с двухлетием твоего детища (и конечно всей твоей команды). "Детектор медіа" - это действительно уникальное творение рук человеческих. Желаю дальнейших успехов в вашей нелегкой деятельности на поприще борьбы за свободу слова на Украине.

Константин Михайличенко

(Executive Director UCIPR.

www.ucipr.kiev.ua)




Шановні колеги з «Детектор медіа»!

Сердечно вітаю всіх журналістів та „техніків” сайту з другим „Днем народження”! Два роки для такого новітнього виду ЗМІ в Україні як Інтернет-ЗМІ - це справді термін, у якого відлік часу мав би йти два, або й три роки за один, бо слід витримувати настільки шалений ритм, якого не бачать ні газетярі, ні телевізійники, ні інколи навіть журналісти інформаційних агенцій, де час грає величезну роль. Отже записуємо „два”, а маємо на увазі –„ШІСТЬ”! Можна сказати, що колектив „Детектор медіа” витримав ці випробування з честю та виправдав нелегку долю першопрохідників в новій царині нашого фаху. Вітаю всіх та бажаю всім творчої наснаги, багато-багато нових сил, нових ідей, знахідок, супер-репортажей, супер-аналізів, супер-статей, супер-оглядів, супер-моніторингів, супер-коментарів – а відтак всім супер-гонорарів! - і так далі…

З повагою – Микола СЕМЕНА,

кримський власний кореспондент „Дзеркала тижня”, дописувач „Дня”,

юнкор „Детектор медіа”,

Сімферополь




Головному редакторові інформаційно-аналітичного сайту “Детектор медіа”


Шановна Наталю Львівно!



З нагоди дворіччя діяльності інформаційно-аналітичного сайту “Детектор медіа” прийміть дружні вітання і найщиріші побажання всьому вашому колективу!

Нехай Ваша діяльність завжди буде зразком професійної майстерності, еталоном об’єктивності та оперативності. Інколи дивуєшся, як в нелегкі часи суцільної “боротьби” зі свободою слова в Україні Вам вдається друкувати подекуди скандальні, але водночас такі цікаві статті! Саме тому бажаємо вам, трохи банально, залишатися такими, як ви є! Завжди будьте першими на терені Інтернет-журналістики!


З глибокою повагою


Колектив PR-Агентства “РАДНИК”




Дорогие коллеги!

Поздравляю Вас с 2-летием, от всего сердца желаю здоровья и долгих лет Вам и Вашему сайту.

Вы являетесь чрезвычайно важным фактором развития сферы масс-медиа в Украине, источником информации, пространством коммуникации и катализатором профессиональной рефлексии. И просто одним из немногих живых мест в нашем медиапространстве, нескованных до безобразия цензурой или какими-то условностями и фигурами умолчания. Поэтому развивайтесь сами и, критикуя, развивайте остальных !

Глеб Корнилов, BrandAid Media Investment




Дорогие друзья, которых я люблю!

У вас много ХОРОШЕГО.Вы выжили сами, не выживая других-это есть ХОРОШО(плохо, что выживать некого-конкурентов нет).Вы знаете. что у многих на вас аллергия, но вы знаете, что это не есть свидетельство вашей правоты- и это есть ХОРОШО(плохо, что алергики не лечатся).Вы видите, знаете, понимаете, что общественное мнение и мнение народа - это две стороны одной двери в публичный дом, редко туда ходите-и это есть ХОРОШО (плохо, что он везде одноформатный, как одноформатен Макдоналдс).Вы смотрите телевизор,вернее, стараетесь смотреть "наш телевизор", не методом Брайля- и это есть ХОРОШО (плохо , что телевизионщики иногда читают вас методом Брайля- и не всегда они в этом виноваты ).Если вам плюнут в спину, вам нужно гордиться, значит вы впереди-и это есть ХОРОШО (плохо , что в плюющего никто не плюнет).

Я уверен, что впереди у вас много юбилеев, и вы всегда будете впереди- и это действительно ЕСТЬ ХОРОШО.

С доброжелательным сарказмом и любовью

Ваш Лаврентий Малазония





Дорога "Детектор медіа"!

Щиро вітаю колектив вашого інтернет-видання з дворіччям роботи в українському медіа-просторі.

Сьогодні інтернет залишається чи не єдиним острівцев свободи слова в Україні, територією без цензури. Кожною своєю статтею "Детектор медіа" реалізує право громадян на отримання об`єктивної неупередженої інформації.

Сьогодні не лише українському глядачеві, а самим працівникам телебачення не вистачає професійного критичного погляду на ТБ. І в цьому контексті роль і місце "Детектор медіа" є надзвичайно важливим. Ви допомагаєте формувати гарний смак, закликаєте українських журналістів до здорової конкуренції, самовіддано боретесь за свободу слова.

Всім журналістам та співробітникам "Детектор медіа" бажаю щастя, здоров`я, фінансової стабільності. Вірю, що згодом інтернет-сайт стане і серйозним друкованим виданням.

Голова Фракції "Наша Україна",

народний депутат України

Віктор Ющенко




Уважаемая Наталья Львовна!

Поздравляю Вас и весь Ваш коллектив со второй годовщиной появления лучшего в Украине интернет - издания, посвященного телевидению.

Возглавляемая Вами «Детектор медіа» сразу заслужила уважение телевизионщиков и вызвала, интерес телезрителей.

Ваши эксперты высокопрофессионально, грамотно и творчески затрагивать темы взаимоотношений общества и телевидения, помогают решать возникающие проблемы.

Желаю и в дальнейшем Вам и Вашим коллегам ярких материалов, интересных находок, читательского интереса и новых перспектив.

Всем работникам редакции счастья, крепкого здоровья, добра и благополучия.

Председатель Правления телеканала "Интер" Влад Ряшин

Руководитель пресс-службы телеканала "Интер" Игорь Чабан




Шановна “Детектор медіа”!

Щиро вітаю колектив Вашого Інтернет-видання з приємною річницею, яка дає додаткову змогу озирнутися назад і проаналізувати свій творчий доробок. Відрадно, що в українському інформаційному просторі ще є такі мас-медіа, які намагаються відстоювати право глядача на отримання вірогідної і якісної інформації, що, як ви самі влучно відзначили, потрібна для "роботи думки й душі".

Мені приємно відзначити, що робота колективу “Детектор медіа” для багатьох є прикладом професійної журналістики. Бажаю залишатися щирими та вільними, справедливими та відкритими. Нехай статті будуть ще ґрунтовнішими, а число відвідувачів веб-сайту неухильно росте. Усім вашим працівникам зичу легкого та гострого пера і творчої наснаги!

Як сказав один мудрець, чесність – найкраща політика. Хай цей принцип буде визначальним як для журналістів, так і для політиків. У такий спосіб усі ми зможемо побудувати справді демократичну державу, у якій основоположною цінністю буде свобода. Свобода в усьому! Свобода означає відповідальність. Давайте не боятися цього!

З повагою Голова Політичної партії “ЯБЛУКО” Михайло Бродський




Шановні працівники інтернет-видання "Детектор медіа"!

Дорогі друзі!


Телеканал СТБ і я особисто від щирого серця вітаємо Вас з другою річницею плідної праці!

Прийміть найкращі поздоровлення та побажання благополуччя, достатку, миру, добра та натхнення!

Щиро бажаємо Вам здоров,я та процвітання, успіху у втіленні всіх Ваших планів та намірів на благо нашій Батьківщині!

Бажаємо невичерпної енергії, нових вагомих звершень, щасливої долі!

З повагою,

Голова правління ЗАТ "ММЦ-СТБ" Олексій Федун
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
782
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду