В Стокгольме сегодня объявят Нобелевского лауреата по литературеrosbalt

2 Жовтня 2003
646
2 Жовтня 2003
10:06

В Стокгольме сегодня объявят Нобелевского лауреата по литературеrosbalt

646
В Стокгольме сегодня объявят Нобелевского лауреата по литературеrosbalt
В Стокгольме сегодня будет объявлено имя лауреата Нобелевской премии по литературе. Среди номинантов — сирийский поэт Али Ахмад Саид (Адонис), представитель Перу Марио Варгас Льоса, американец Филип Рот, южноафриканец Джей Кутце и россиянин — поэт Константин Кедров. Победитель получит 1,3 млн. долларов. Объявление лауреата-литератора открывает церемонию награждения, которая завершится 10 октября в Осло, где будет объявлен лауреат премии мира. rosbalt
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду