Шокін стверджує, що оголошених у розшук вбивць Гонгадзе більше, ніж двоє чи троєУНІАН

9 Вересня 2003
886
9 Вересня 2003
17:07

Шокін стверджує, що оголошених у розшук вбивць Гонгадзе більше, ніж двоє чи троєУНІАН

886
Шокін стверджує, що оголошених у розшук вбивць Гонгадзе більше, ніж двоє чи троєУНІАН
Заступник генерального прокурора України Віктор ШОКІН стверджує, що обвинувачених у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, яких оголошено в розшук, більше, ніж двоє чи троє осіб, як-то говорив днями в інтерв`ю журналістам генпрокурор Святослав ПІСКУН.

Як передає УНІАН, про це В.ШОКІН повідомив сьогодні на засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розкриття вбивства Г.Гонгадзе та інших резонансних злочинів.

Водночас, відповідаючи на запитання членів комісії, у який саме розшук оголошено цих осіб - місцевий, державний чи міжнародний, – В.ШОКІН сказав: “Це особливий розшук”.

Разом з цим, відповідаючи на запитання журналістів після засідання слідчої комісії ВР про можливе місцезнаходження обвинувачених у викраденні та вбивстві Г.Гонгадзе, заступник генпрокурора зазнчив, що вони можуть переховуватися і в Україні, і за кордоном.

Як повідомляв УНІАН, 8 вересня генеральний прокурор Святослав ПІСКУН в інтерв’ю журналістам наголосив, що розкриття вбивства Г.Гонгадзе перебуває на завершальній стадії. За його словами, говорити остаточно про розкриття вбивства можна буде лише після того, як будуть знайдені вбивці та їм буде пред'явлено обвинувачення. С.ПІСКУН також повідомив, що оголошено в розшук двох осіб, які “об'єктивно звинувачуються у скоєнні цього вбивства”.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду