Онучки Горбачова обрали професію журналістаIMI

1 Серпня 2003
771
1 Серпня 2003
11:57

Онучки Горбачова обрали професію журналістаIMI

771
Онучки Горбачова обрали професію журналістаIMI
Цим літом молодша внучка Міхаіла Горбачова Анастасія Вірганська. Нинішнім літом, закінчивши школу зі срібною медаллю, стала першокурсницею факультету міжнародної інформації МДІМВ.

Усі знайомі, з якими говорив кореспондент “Комсомольської правди” про Настю, сходяться в одному: дуже здатна, творча та цілеспрямована людина. Вона блискуче знає англійську, володіє іспанською, французькою мовами, нещодавно взялася за фінську. Думає про журналістсько-письменницьку кар'єру. Але не просто так. Дівчина складає вірші та вже два роки веде колонку в «Новій газеті».

Тим часом її старша сестра Ксенія нинішнім літом захистила диплом на тому ж факультеті, а з осені планує почати роботу в піарівському бізнесі. Можливо, буде просувати яку-небудь майбутню зірку політики в депутати Держдуми.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду