Харківська прокуратура не зважає на журналіста, побитого “нормальним мужиком”IMI

31 Липня 2003
737
31 Липня 2003
13:32

Харківська прокуратура не зважає на журналіста, побитого “нормальним мужиком”IMI

737
Харківська прокуратура не зважає на журналіста, побитого “нормальним мужиком”IMI
30 липня в Харківську обласну прокуратуру надійшла скарга телеведучого місцевого телеканала Ігоря Жукова на органи міліції, що відмовляються розслідувати справу про його побиття.

Ранком 2 липня в центрі Харкова на Жукова напав незнайомий чоловік. Хоча на допомогу журналісту прийшли перехожі, злочинець встиг сильно побити його. З черепно-мозковою травмою і численними синцями. Жукова доставили у відділення нейрохірургії.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом хуліганства, однак затриманий злочинець був відпущений під підписку про невиїзд. Із сумки телеведучого, що знаходилась у Дзержинському районному відділі міліції, зникли сценарії програм, записна книжка й інші документи. Дотепер не з'ясовано, чому хуліган напав на Жукова. Міліціонери стверджують: « Нападник – нормальний мужик. Просто у нього зір поганий, тому він побив не того, кого хотів».

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
737
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду