Бі-Бі-Сі перемогла в 8 номінаціях премії "Європейська он-лайн журналістика" www.imi.org.ua

7 Липня 2003
852
7 Липня 2003
12:20

Бі-Бі-Сі перемогла в 8 номінаціях премії "Європейська он-лайн журналістика" www.imi.org.ua

852
Бі-Бі-Сі перемогла в 8 номінаціях премії "Європейська он-лайн журналістика"  www.imi.org.ua
Інтернет-служба британської телерадіомовної корпорації "Бі-Бі-Сі" Ньюз Онлайн" перемогла в 8-ми номінаціях премії "Європейська он-лайн журналістика".

Церемонія вручення нагород відбулася ввечері 3 липня в іспанській Барселоні.

"Бі-Бі-Сі Онлайн" одержала премії в номінаціях "Кращий новосний матеріал в інтернеті", "Кращий нарис", "Кращий дизайн і навігація по сайту", "Краща презентація головних новин", "Кращий фінансовий репортаж", "Кращий спортивний репортаж", "Кращий репортаж про нові технології", а журналіст Бі-Бі-Сі Майк Смартт удостоївся нагороди в номінації "Видатний внесок у європейську он-лайн журналістику".

Усього призи вручалися в 21-ній номінації. Серед інших лауреатів - веб-сайт газети "Файненшл Таймс", Норвезька телерадіомовна корпорація, радіостанція "Дойче Веллє". Нагороду в номінації "Краще використання мультімедіа" завоювали двоє студентів з Датської школи журналістики (м.Орхус). Саму престижну нагороду даного конкурсу - "Інтернет-журналіст року" відвезе на батьківщину журналіст Швейцарського міжнародного радіо Вінсент Ландон.

Уперше премія "Європейська он-лайн журналістика" була вручена в 1999 році. Нинішня церемонія, п'ята по рахунку, була організована за участю Центра європейської журналістики, Європейської федерації журналістики, ряду каталонських журналістських організацій і навчальних закладів.



www.imi.org.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
852
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду