Невідомі побили заступника головного редактора "Кримських новин" Іванця в Сімферополі Українські новини

5 Липня 2003
913
5 Липня 2003
17:10

Невідомі побили заступника головного редактора "Кримських новин" Іванця в Сімферополі Українські новини

913
Невідомі побили заступника головного редактора "Кримських новин" Іванця в Сімферополі Українські новини
У вівторок невідомі побили заступника головного редактора щотижневої газети "Кримські новини" Андрія Іванця у дворі його будинку в Сімферополі (Крим).

Про це Українським Новинам повідомило джерело в "Кримських новинах".

За його словами, у Іванця забрали близько 1700 гривень, особисті документи, а також редакційні матеріали, які він ніс з роботи.

Джерело не повідомило, наскільки серйозно постраждав Іванець, але зазначило, що йому довелося звертатися в лікарню за медичною допомогою.

За словами джерела, Іванець звернувся із заявою за фактом нападу в міліцію.

Як повідомляло агентство, у квітні в Сімферополі двоє невідомих побили журналіста щотижневика "Кримські новини" Олексія Єрмоліна, який відомий у Криму публікаціями на гострі теми, зокрема про зловживання при використанні земель Південного берега Криму, про роботу ринків у Сімферополі і на інші теми.

"Кримські новини" — щотижневик, що виходить тиражем 8 500 екземплярів.

www.ukranews.com
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
913
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду