Національній телекомпанії дозволили використовувати кошти від реклами в повному обсязі

22 Травня 2003
499
22 Травня 2003
20:20

Національній телекомпанії дозволили використовувати кошти від реклами в повному обсязі

499
Національній телекомпанії дозволили використовувати кошти від реклами в повному обсязі
Сьогодні на вечірньому засіданні Верховна Рада України підтримала законопроект, внесений М.Томенком та О.Омельченком "Про зміни до статті 12 Закону України “Про телебачення і радіомовлення”.

Документ підтримали вцілому 310 народних депутатів. Законом пропонується зняти обмеження НТКУ на обсяги використання рекламних надходжень. Як відомо, ст.12 Закону "Про телебачення та радіомовлення" дозволяла НТКУ використовувати кошти у розмірі не більше від 50%, отриманих з бюджету. Проголосованим сьогодні законом внесено зміни до частини 5 статті 12 Закону України “Про телебачення і радіомовлення”,з тексту вилучено слова: “і не повинні перевищувати 50 відсотків їх бюджету.”

Натомість редакцію частини 5 статті 12 Закону України “Про телебачення і радіомов-лення” викладено у наступній редакції: “Щорічні грошові надходження на рахунки державних телерадіооргані-зацій від реклами, спонсорів та інших видів діяльності, передбачених чин-ним законодавством України, використовуються для розвитку телерадіомереж, поліпшення умов праці їх співробітників.”

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду