Виконком СДПУо бажає УНІАН наснаги, щоденних візитів музи і невичерпного оптимізмуUNIAN

22 Травня 2003
534
22 Травня 2003
19:39

Виконком СДПУо бажає УНІАН наснаги, щоденних візитів музи і невичерпного оптимізмуUNIAN

534
Виконком СДПУо бажає УНІАН наснаги, щоденних візитів музи і невичерпного оптимізмуUNIAN
Виконком СДПУ(О) вітає колектив УНІАН «з наступаючим на п’яти десятирічним ювілеєм».

«Бажаємо усім без виключення працівникам Вашої інформаційної агенції наснаги, щоденних візитів Музи, професійної вдачі, невичерпного запасу оптимізму», - йдеться у вітанні.

Нехай усе перелічене кожний місяць органічно поєднується з матеріальною винагородою за тяжку журналістську працю і створює, врешті-решт, гарний настрій та налаштовує на впевненість, що життя – прекрасне. Окремо вітаємо випускових редакторів УНІАН–Анонсу і бажаємо їм збагачення та оновлення матеріальної бази рідної агенції, зазначає від імені працівників Виконкому СДПУ(О) прес-секретар СДПУ(О) Ярослава БАРІНОВА.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
534
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду