Зінченко відзначає провідну роль УНІАН у розбудові інформаційної галузі УкраїниUNIAN

22 Травня 2003
537
22 Травня 2003
19:37

Зінченко відзначає провідну роль УНІАН у розбудові інформаційної галузі УкраїниUNIAN

537
Зінченко відзначає провідну роль УНІАН у розбудові інформаційної галузі УкраїниUNIAN
Заступник голови Верховної Ради Олександр ЗІНЧЕНКО щиро вітає колектив УНІАН з 10-річним ювілеєм.

Як йдеться у вітанні віце-спікера, бурхливий розвиток інформаційних технологій є невід’ємною складовою сучасних цивілізаційних процесів, стрімко підвищується роль ЗМІ у житті суспільства і кожної людини. Сьогодні рівень інформаційної сфери стає своєрідною візитною карткою держави. І саме тому, наголосив О.ЗІНЧЕНКО, «хочу відзначити провідну роль агентства у розбудові інформаційної галузі нашої країни». В цей урочистий день заступник голови ВР побажав колективу УНІАН нових трудових досягнень, творчої та професійної наснаги, натхнення та наполегливості у всіх задумах і справах. «Нехай праця приносить Вам задоволення та гарний настрій, а Україні - користь», - зазначив О.ЗІНЧЕНКО.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
537
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду