Кучма і Верховна Рада зробили подарунки ХолодуForUm

22 Травня 2003
499
22 Травня 2003
13:58

Кучма і Верховна Рада зробили подарунки ХолодуForUm

499
Кучма і Верховна Рада зробили подарунки ХолодуForUm
Голова наглядової ради Дніпропетровського університету економіки і права, голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Борис Холод нагороджений орденом «За заслуги» 3-го ступеня.

Відповідний указ підписав президент України Леонід Кучма, повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-секретаря глави держави Олену Громницьку.

Нагородою відмічений вагомий вклад Б. Холода у розвиток національної освіти, його багаторічну плідну наукову і педагогічну діяльність.

Доктор економічних наук, професор Б. Холод в 1993-1999 роках був ректором згаданого вузу, після чого протягом року працював першим заступником і заступником міністра освіти України.

Сьогодні ж Верховна Рада України затвердила звіт Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за 2002 рік. За відповідну постанову проголосували 408 народних депутатів із 441 зареєстрованих. З постанови виключений пункт, відповідно до якого пропонувалося повторно звернутися до президента України стосовно виконання статті закону про Нацраду з питань телерадіомовлення про відставку голови Нацради Бориса Холода у зв’язку з прийняттям постанови парламенту про звіт Нацради за 2001 рік (прийнятої 4 липня 2002 року). Як повідомлялося, 4 липня 2002 року Верховна Рада ухвалила рішення не затверджувати звіт Нацради за 2001 рік, виразити недовіру складу Нацради і його голові Борису Холоду, а також достроково припинити повноваження членів Нацради, призначених парламентом. У Нацраді з телерадіомовлення входить 8 осіб, 4 із яких призначаються президентом, 4 - парламентом. Парламент призначив 3 із 4 членів Нацради зі своєї квоти: Віталія Шевченка, Віктора Понеділка і Володимира Манжосова. Президентська четвірка - Борис Холод, Олександр Мартиненко, Володимир Грановський, Юрій Плаксюк.

ForUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду