В Одесі створено Комітет захисту Конституції

13 Травня 2003
565
13 Травня 2003
14:09

В Одесі створено Комітет захисту Конституції

565
В Одесі створено Комітет захисту Конституції
Як повідомляє прес-служба партії "Реформи і Порядок", на засіданні ініціативної групи із створення Комітету, що відбулося у прес-центрі одеської незалежної газети “Юг", представники творчої інтелігенції - члени національних об’єднань письменників, художників, журналістів – та громадські діячі прийняли звернення до мешканців Одеської області.

У зверненні висловлюється категоричний протест проти проведення політичних реформ у країні владою президента Кучми, який не має підтримки народу. Члени Комітету також проти проведення будь-яких референдумів з даного питання. На їхню думку, політичну реформу має проводити влада, яка на виборах отримала довіру і підтримку громадян України. Окрім того, ініціатори створення Комітету вважають, що чергові президентські вибори повинні відбутися чітко у відповідності з Конституцією - в жовтні 2004 року, а парламентські – в березні 2006.

Автори заяви закликають мешканців області приєднатися до руху захисту Конституції і діяти у цьому напрямку всіма законними методами.

Заяву, підписали, зокрема, лідери обласних організацій партії “Реформи і Порядок”, НРУ, РХП, УНА, а також голови відділень Національної Спілки Письменників України, Національнолї Спілки Художників України, видатні одеські вчені, викладачі вузів, громадські діячі.


Інф."Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
565
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду