У Кременчуку – інцидент з газетою Асоціації інвалідів дитинстваIMI

18 Квітня 2003
845
18 Квітня 2003
13:45

У Кременчуку – інцидент з газетою Асоціації інвалідів дитинстваIMI

845
У Кременчуку – інцидент з газетою Асоціації інвалідів дитинстваIMI
17 квітня виконавчий редактор кременчуцької газети "Місто і час" Ніна Васильєва звернулася до прокуратури з проханням порушити кримінальну справу за ст.171 ККУ (перешкоджання у законній професійній діяльності журналіста) за фактом вилучення примірників газети.

Як повідомила ІМІ Васильєва, 17 квітня організатори виставки-ярмарку "Чумацький шлях", куди вона прийшла з метою безкоштовно розповсюдити примірники газети, брутально повелися щодо неї. "Намагаючись витягти мене з виставки, вони рвали газету "Місто і час", крутили руки, штовхали і ображали", - каже Васильєва.

Газета "Місто і час" заснована 27 січня 2000 року Асоціацією інвалідів дитинства "Новий дім". Розповсюджується безкоштовно.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду