Соколова, Казарін та Карп’як викликають Нових лідерів на жорстку розмову

Соколова, Казарін та Карп’як викликають Нових лідерів на жорстку розмову

7 Листопада 2018
982
7 Листопада 2018
13:00

Соколова, Казарін та Карп’як викликають Нових лідерів на жорстку розмову

982
Півфінал на проекті «Нові лідери». Ведучі каналу ICTV Оксана Соколова («Факти тижня. 100 хвилин з Оксаною Соколовою»), Павло Казарін («Ранок у великому місті») та Вадим Карп’як («Свобода слова») викликають учасників на жорстку розмову. П’ятеро півфіналістів повинні будуть переконати журналістів і глядачів, що саме вони гідні перемоги.
Соколова, Казарін та Карп’як викликають Нових лідерів на жорстку розмову
Соколова, Казарін та Карп’як викликають Нових лідерів на жорстку розмову

Павло Казарін розповів, чого чекати глядачам і учасникам проекту від дискусії з ведучими телеканалу ICTV:

– Це буде розмова з претендентами і про претендентів, але для глядачів. Саме вони в цій імпровізованій сутичці будуть виконувати роль суддів. І саме їм виносити остаточний вердикт про те, хто і як протримався ці дванадцять раундів, – розповів телеведучий.

Вадима Карп’яка в першу чергу сподівається побачити і почути, наскільки Нові лідери готові відповідати на неприємні запитання перед камерами:

– Лідерство – це не тільки вміння вести за собою однодумців, але також і вміння комунікувати зі своїми критиками, і в тому числі публічно.

На Hard Talk із ведучими викликані Лідери:

Максим Бородін, депутат Маріупольської міської ради, який бореться за право людей дихати чистим повітрям в промислових містах.

Геннадій Друзенко, волонтер, який вже чотири роки з командою медиків рятує життя людей на Донбасі і створює мобільну клініку для сірої зони.

Сергій Замідра, селищний голова, який зробив Немішаєво   містечком майбутнього, і прагне впровадити новітні технології в усі громади України.

Ольга Матюшина, селищний голова Коцюбинського, яка бореться з незаконною вирубкою Біличанського лісу, і прагне створити найбільший національний парк Європи в межах міста.

Денис Мінін,  лідер руху ВОРКАУТ в Україні, який побудував тисячі спортивних майданчиків та активно популяризує  здоровий спосіб життя.

Хто з них потрапить у фінал і отримає мільйон гривень, вирішать глядачі СМС-голосуванням у прямому ефірі.  

Нагадаємо, першого листопада в ефір вийшов п’ятий випуск національного телепроекту «Нові лідери», де учасники висловили свою думку щодо суперечливих питань, які розділяють українське суспільство. Глядачі зробили свій вибір, і за результатами голосування проект покинули Ірина Заславець та Анна Петрова.

Шостий випуск національного телепроекту «Нові лідери» дивіться вже у цей четвер, 8 листопада о 22.20 на телеканалі ICTV.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
982
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду