25 жовтня – церемонія нагородження переможців фотоконкурсу «День 2018»

24 Жовтня 2018
887
24 Жовтня 2018
13:32

25 жовтня – церемонія нагородження переможців фотоконкурсу «День 2018»

887
Урочиста церемонія відкриття та нагородження переможців XX Міжнародного фотоконкурсу «День 2018» відбудеться 25 жовтня о 17.00 у Києві (Український Дім, Хрещатик, 2). Вхід – за запрошеннями.
25 жовтня – церемонія нагородження переможців фотоконкурсу «День 2018»

Ювілейний міжнародний конкурс газети «День» покаже «Фото першої шпальти».

Міжнародний фотоконкурс, цього року 20-й, є соціальним проектом «Дня». Його результатом стане виставка найкращих робіт – «фотомоніторинг» життя країни за рік.

Фотоконкурс «Дня» – це 20 років фотоісторії, 129 фотовиставок у містах України, 809 нагороджених фотографів.

Цього року журі Конкурсу з кількох тисяч надісланих фоторобіт обиратиме найкращі, з них найяскравіші світлини будуть відзначені спеціальними нагородами.

ХХ конкурс «Дня» редакція назвала «Фото першої шпальти». У фінальній експозиції будуть представлені світлини наших традиційних рубрик — «Політика», «Український світ», «Фото з історією», «Світ очима дітей» (для учасників віком до 18 років).

На церемонію відкриття Фотовиставки запрошено декілька сотень гостей, більшість із яких є представниками українського політикуму, бізнесу та наукової і культурної еліти.

Всі охочі зможуть оглянути виставку й проголосувати за найкращий знімок з 26 жовтня до 4 листопада, з 10.00 до 18.00. Вхід – вільний.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
887
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду