11-13 веренся – тур швейцарського автора Педро Ленца Україною

11-13 веренся – тур швейцарського автора Педро Ленца Україною

31 Серпня 2018
846
31 Серпня 2018
13:48

11-13 веренся – тур швейцарського автора Педро Ленца Україною

846
Збірки автора будуть презентовані у Харкові, Києві та Львові
11-13 веренся – тур швейцарського автора Педро Ленца Україною
11-13 веренся – тур швейцарського автора Педро Ленца Україною

На початку вересня виходить збірка віршів швейцарського письменника Педро Ленца «Мій друг машиніст крана». Збірка містить біля 50-ти віршів. З німецької переклали Сергій Жадан та Євгенія Лопата. Художнє оформлення книжки здійснила фотограф Юлія Вебер.

Книжка виходить у світ за підтримки Посольства Швейцарії в Україні та Швейцарської культурної фундації Pro Helvetia.

Також у «Видавництві 21» буде презентоване українське видання роману Педро Ленца «Кіпер – це я». Переклад здійснив Юрко Прохасько.

Перша презентація обох видань відбудеться під час ІХ Міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ у Чернівцях – 9 вересня о 17:45 за участі автора та перекладачів у Буковинському Медіа Центрі / Belle Vue  (вхід з вул. Кобилянської, 2,  2-й поверх). Вхід вільний.

Презентаційний тур Україною проходитиме за таким графіком:

Харків: 11 вересня, 19:00, Харківський ЛітМузей (вул. Багалія, 6). Учасники - Педро Ленц, Сергій Жадан, Юрко Прохасько, Євгенія Лопата. (Вхід на територію музею – 20 грн.)

Київ: 12 вересня, 19:00, Книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3). Учасники - Педро Ленц, Сергій Жадан, Юрко Прохасько, Євгенія Лопата. Вхід вільний

Львів: 13 вересня, 18:30, Книгарня «Є» (Проспект Свободи, 7). Учасники - Педро Ленц, Сергій Жадан, Юрко Прохасько, Євгенія Лопата. Вхід вільний

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
846
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду