У Києві створено прес-клуб спортивних журналістів , IMI

18 Березня 2003
739
18 Березня 2003
15:02

У Києві створено прес-клуб спортивних журналістів , IMI

739
У Києві створено прес-клуб спортивних журналістів , IMI
Відомий журналіст Валентин Щербачов організував прес-клуб для колег, які висвітлюють у мас-медіа спортивне життя України. Нова професійна структура почала діяти в Києві на базі прес-центру Палацу спорту.

Цього вік-енду гостями спортивних журналістів стали новообрані керівники Федерації боксу України - президент Дмитро Єлісеєв та генеральний секретар Дмитро Спірко. Вони виклали своє бачення перспектив вітчизняного боксу - як любительського, так і професійного. Особливий інтерес журналістів викликав фаховий аналіз причин поразки Володимира Кличка Коррі Сандерсу.

- Новий прес-клуб, - сказав в інтерв'ю ІМІ Валентин Щербачов, - це спільний проект Всесвітньої української спортивної агенції (ВУСА) та Палацу спорту. Відтепер у журналістів - не залежно від їхнього статусу, віку, досвіду - буде можливість поспілкуватися з провідними фігурами національного спорту в демократичній, неформальній атмосфері. Наступне засідання прес-клубу ми присвятимо проблемам українського баскетболу.


IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду