Журналіст львівського "Експресу" Богдан Куфрик продовжуватиме процес проти мераIMI

18 Березня 2003
1269
18 Березня 2003
12:14

Журналіст львівського "Експресу" Богдан Куфрик продовжуватиме процес проти мераIMI

1269
Журналіст львівського "Експресу" Богдан Куфрик продовжуватиме процес проти мераIMI
Журналiст львiвської газети "Експрес" Богдан Куфрик має намiр подати апеляцiю на рiшення мiсцевого суду Галицького району Львова, що не задовольнив його позов проти мiського голови Любомира Буняка. "Тiльки-но буде отримано на руки рiшення суду, адвокати вивчать його, i звернуться з апеляцiєю до Апеляцiйного суду Львiвської областi", - заявив Б. Куфрик. Минулого четверга мiсцевий суд Галицького району Львова не задовольнив позов Б. Куфрика до мiського голови Львова. Журналiст вимагав визнати в судовому порядку неправомiрним дiї мера Львова, коли 7 серпня Л. Буняк вимагав залишити залу представника газети "Експрес" через те, що їх не запрошували на зустрiч з мером. Б. Куфрик вимагав вiд мера вибачень i вiдшкодування моральних збиткiв у розмiрi 5 тис. грн., заявляючи також про ущемлення своїх прав як журналiста, оскiльки його не попередили про прес-конференцiю мера. Як повiдомив сам Б. Куфрик, суд не задовольнив його позов, визнавши, що журналiста не виганяли з прес-конференцiї, а "попросили вийти". Пункт про неповiдомлення про прес-конференцiю, що готується також залишився незадоволеним на тiй пiдставi, що мiж редакцiєю газети "Експрес" i мiськрадою немає договору про спiвробiтництво.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду