«1+1 медіа» дистрибуватиме адаптований американський канал Spike

2 Липня 2018
1478
2 Липня 2018
11:26

«1+1 медіа» дистрибуватиме адаптований американський канал Spike

1478
Група «1+1 медіа» виступить дистриб’ютором ексклюзивних прав компанії «Viacom» на трансляцію американського телеканалу «Spike», адаптована версія якого вже з 1 вересня буде доступною до перегляду українцями.
«1+1 медіа» дистрибуватиме адаптований американський канал Spike

Вихід Spike на ТБ-ринок України здійснюється у рамках реалізації глобальної політики Viacom щодо поширення каналу  та зміцнення стратегічного партнерства з 1+1 медіа.

«Ще до початку мовлення в Україні Spike викликав неабиякий інтерес зі сторони провайдерів, тому, перед стартом комерційної реалізації, ми надамо нашим партнерам можливість тестового мовлення каналу, аби глядач зміг оцінити якісний преміум-контент, який в Україні до цього часу був присутній лише на піратських онлайн-ресурсах», − коментує Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 медіа.

Сітка мовлення каналу для України програмуватиметься в Європі, тому, в залежності від схожості вподобань аудиторій, міститиме подібність до відеодоріжок інших країн. Концепція її наповнення формуватиметься із врахуванням вимог глядачів та складатиметься з продуктів власного виробництва каналу Spike, студії Paramount, а також з американських і ситуативно західно-європейських ТБ-серіалів інших студій. Зокрема, глядач зможе дивитись такі преміальні та культові хіти, як «Форс-мажори», «Фарго», «Шерлок», «Гострі козирки», «Королівство», «Майстер-тату» та багато іншого.

Оригінальна мова  трансляції – англійська. На момент запуску каналу в дистрибуційні пакети провайдерів 30% контенту будуть доступні українською. Надалі відсоток адаптованого контенту вітчизняною мовою зростатиме, адже частина доходу від дистрибуції вкладатиметься в локалізацію ТБ-каналу. Також відеобібліотека повністю доступна російською мовою.

Spike − телеканал для глядачів, які цінують якісні та сучасні серіали, фільми і шоу. Відеобібліотека нараховує понад 1200 годин преміального контенту в жанрах екшн, трилер і детектив. Канал розрахований на аудиторію людей, кому цікаві суперечливі і харизматичні персонажі. Сигнал закодовано системою умовного доступу «Verimatrix» і транслюється через супутник «Astra A4» на транспондері 1+1 медіа.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1478
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду