26 червня - захід на підтримку Олега Сенцова «Ідемо до кінця»

26 червня - захід на підтримку Олега Сенцова «Ідемо до кінця»

22 Червня 2018
1130
22 Червня 2018
16:04

26 червня - захід на підтримку Олега Сенцова «Ідемо до кінця»

1130
26 червня, у вівторок, з 17:15 до 18:45 у Галереї Д12 (м. Київ, вул. Десятинна, 12) в межах конференції представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ відбудеться захід на підтримку українського кінорежисера Олега Сенцова, незаконно засудженого Росією до 20 років ув’язнення.
26 червня - захід на підтримку Олега Сенцова «Ідемо до кінця»
26 червня - захід на підтримку Олега Сенцова «Ідемо до кінця»

Подія «Ідемо до кінця» покликана нагадати про рішучий заклик до Росії з вимогою звільнити Олега Сенцова та інших політв’язнів.

Під час заходу, організованого Центром інформації про права людини, відбудеться перегляд фрагменту фільму «Процес» Аскольда Курова. Марія Томак, координаторка «Медійної ініціативи за права людини», розкаже про поточну ситуацію у справах Олега Сенцова та інших політв’язнів. А сестра режисера Наталія Каплан говоритиме про стан здоров’я та необхідну Олегу та його сім’ї підтримку. Водночас кінопродюсерка Анна Паленчук розповість про акцію «Вголос», а також репрезентує відео, на яких друзі й колеги Олега Сенцова, українські актори, ведучі, музиканти читають його оповідання.

Модеруватиме захід голова Центру інформації про права людини Тетяна Печончик.

Вхід вільний. Зареєструватися можна тут

Організатори нагадують, що Європейська кіноакадемія відкрила спеціальний рахунок, куди можна перераховувати благодійну допомогу родині Олега Сенцова.

Реквізити для перерахунку коштів:

З  України: 5168 7422 0686 2595

З-за кордону:

European Film Academy e.V.

IBAN: DE69 1005 0000 0190 3335 70

BIC/SWIFT: BELADEBEXXX

Reason for payment: Donation for Oleg Sentsov 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Центр інформації про права людини
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1130
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду