Генпрокуратура знає, що Гонгадзе вбили міліціонери?, УП

11 Березня 2003
780
11 Березня 2003
16:06

Генпрокуратура знає, що Гонгадзе вбили міліціонери?, УП

780
Генпрокуратура знає, що Гонгадзе вбили міліціонери?, УП
Слідство Генеральної прокуратури у справі про вбивство Георгія Гонгадзе розглядає як "найвагомішу" версія "роль" працівників міністерства внутрішніх справ у зникненні журналіста Гонгадзе.

Про це на прес-конференції у вівторок, у Києві повідомив Генеральний секретар "Репортерів без кордонів" Робер Менар, відповідаючи на питання журналістів.

З його слів, матеріали слідства свідчать, "що були злочинні діяння з боку працівників міністерства внутрішніх справ". "Були люди, які могли вбити кого завгодно, якщо ця людина заважала. І складно передбачити, що ці люди діяли без прикриття керівництва", - сказав Робер Менар.

З його слів, інформація, яку вони отримали від слідчої групи, свідчить, що "розслідування просунулося значно далі за останні півроку". "Ми вийшли на фінішну пряму", сказав він.

УП
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
780
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду