Віктор Тараненко оскаржив вирок у Дніпропетровському облсуді IMI

26 Лютого 2003
819
26 Лютого 2003
11:07

Віктор Тараненко оскаржив вирок у Дніпропетровському облсуді IMI

819
Віктор Тараненко оскаржив вирок у Дніпропетровському облсуді IMI
Апелляційна скарга редактора Широківської районної газети ”Вісник” Віктора Тараненка буде розглянута у Дніпропетровському облсуді 19 березня. Нагадаємо: 10 січня Широківський райсуд приговорив В.Тараненка до п’яти років позбавлення волі з трирічним випробувальним терміном за ст. 121 ч. 1 Кримінального Кодексу України. Як вже повідомлялось на сайті ІМІ, вирок було оголошено у відсутність засудженого – його було госпіталізовано з діагнозом гіпертонічний криз з друкарні, де він готував для читачів черговий випуск газети. Віктор Тараненко ще й досі перебуває на бюлетені. Але це не завадило представникам засновників газети скласти у редакції акт про його відсутність на робочому місці, що кваліфікується як “прогул”. Засновники також відмовились надати журналістові чергову відпустку і не виплачують зарплату, хоча йому вкрай потрібні гроші на лікування – він інвалід третьої групи. А ще фактично на його утриманні знаходяться дружина – інвалід другої групи, та теща, яка народилась ще до першої світової війни. Схоже, що бажання позбутись непокірного редактора затьмарило у керівників Широківського району елементарну людяність. Історія журналіста Тараненка вже привернула увагу багатьох киівських та закордонних видань. Ось тільки дніпропетровських колег доля Віктора Дмитровича чомусь не цікавить… IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
819
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду