Завтра вийде друком перший номер нової газети “Без цензури”

6 Лютого 2003
657
6 Лютого 2003
16:42

Завтра вийде друком перший номер нової газети “Без цензури”

657
Завтра вийде друком перший номер нової газети “Без цензури”
Це – перше друковане видання блоку “Наша Україна”. Новий тижневик розповсюджуватиметься накладом 30 тисяч примірників і, щоправда, поки що поширюватиметься лише серед активістів блоку. Як влучно зауважив член блоку “Наша Україна”, народний депутат Микола Томенко, це буде газета “для внутрішнього використання”. Видання буде безкоштовним для активістів, чого, правда, не скажеш про видавців, оскільки, газета двоколірна, а у планах – перехід на повноцінне кольорове видання. У штабі блоку “Детектор медіа” повідомили, що про політичну приналежність загалом громадсько-політичного видання буде свідчити постійна “Колонка лідера” блоку “Наша Україна” Віктора Ющенка на першій шпальті газети. Як зауважила “Телекритиці” головний редактор газети Діана Дуцик, “метою цього проекту є внутрішня комунікація блоку”. У штабі блоку нарікають на те, що “Наша Україна” перебуває у постійній інформаційній блокаді, а часто до регіонів доходить викривлена інформація про діяльність та ініціативи. “Купити газету в звичайному кіоску поки що буде неможливо, - розповідає Діана Дуцик, - Одразу після друку її розвозитимуть по регіональним осередкам партій, що входть до блоку. Хоч існують і плани щодо перетворення з часом цього видання на звичайну загально-політичну газету”.

Інф. “Детектор медіа”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
657
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду