"Приватбанк" і НСЖУ визначили переможців творчого конкурсу серед журналістівУНІАН

30 Грудня 2002
714
30 Грудня 2002
13:58

"Приватбанк" і НСЖУ визначили переможців творчого конкурсу серед журналістівУНІАН

714
"Приватбанк" і НСЖУ визначили переможців творчого конкурсу серед журналістівУНІАН
Журі конкурсу "Новітні банківські технології. Досвід впровадження і перспективи розвитку", що проводився "ПриватБанком" і Національним союзом журналістів України, визначило переможців. Про це УНІАН повідомили в "ПриватБанку.

Як сказано в повідомленні, рішенням журі першу премію конкурсу - пластикову картку "ПриватБанку" класу Gold із сумою 5 тис. грн. присуджено Олені ЛИСЕНКО (оглядач газети "Деловая столица", м.Київ) за матеріал ""Рынок удаленного банкинга на пороге перемен"". Другу премію конкурсу - пластикову картку "ПриватБанку" класу Classic із сумою 1 000 грн. присуджено: Андрію САХНУ (оглядач відділу економіки і фінансів журналу "Комп&ньон", м.Київ) за матеріал "Бизнес-модель "Финансовый супермаркет", а також творчому колективу українського автомобільного тижневика "Авто центр" - Сергію МАТУСЯКУ і Світлані СКРИПЦІ за тематичний матеріал про новітню систему автокредитування в Україні - "Автомобиль сегодня, деньги - завтра". Третю премію конкурсу - пластикову картку "ПриватБанку" класу Classic із сумою 600 грн. присуджено: Олексію ЯНКОВОМУ (редактор інформаційного агентства УНІАН, м.Київ) за цикл інформаційних і аналітичних матеріалів про розвиток ринку пластикових карток; Олексію БОБРОВНИКОВУ (кореспондент інформаційного агентства "Українські новини", м.Київ) за цикл інформаційних і аналітичних матеріалів про розвиток ринку банківських послуг.

Крім цього, заохочувальні призи конкурсу - підключення і річне безкоштовне обслуговування в системі електронного банкингу "Приват24" і пластикові картки Maestro із сумою 100 грн. присуджено Ганні МЕДВЕДЄВІЙ (кореспондент агентства УКРІНФОРМ, м.Київ) за висвітлення новин банківських технологій у матеріалах агентства, Сергію КОМІСАРОВУ (кореспондент газети "Производитель Украины", м.Донецьк), за висвітлення сучасних виробничих і фінансових технологій у регіональній пресі, Ніні КОНДРАТЮК (редактор газети "Зірка Полтавщини", м.Полтава) за матеріал "Точки доступа - это ваша точка опоры", творчому колективу телекомпанії "Рудана" (м.Кривий Ріг), за відеофільм, присвячений новим банківським технологіям на селі, Володимиру ФОМЕНКУ (начальник Харківського відділу інформаційного агентства УКРІНФОРМ) за висвітлення досвіду роботи регіональних банків, Володимиру ДАНИЛЮКУ (власний кореспондент газети "Київські відомості" в Луцьку) за висвітлення досвіду банківських соціальних програм, Вячеславу ВОРОНКОВУ (власний кореспондент газети "Комсомольская правда в Украине" в м.Одеса) за матеріал про нові банківські продукти для молоді - "Прощайте розетка и вилка, студенты дружат с мобилкой", Олександру КУРБАТОВУ (редактор "Новин 9 каналу" м.Дніпропетровськ) за цикл інформаційних сюжетів про нові можливості електронного банкингу.

Як повідомили в банку, нагородження переможців конкурсу відбудеться в січні 2003 року в м.Києві.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
714
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду