Податкова перевірятиме українські ЗМІ за допомогою "Репортерів без кордонів" до 31.12.2003УП

26 Грудня 2002
667
26 Грудня 2002
13:35

Податкова перевірятиме українські ЗМІ за допомогою "Репортерів без кордонів" до 31.12.2003УП

667
Податкова перевірятиме українські ЗМІ за допомогою "Репортерів без кордонів" до 31.12.2003УП
Державна податкова адміністрація України і міжнародна правозахисна організація "Репортери без кордонів" підписали додаткову угоду про участь у документальних перевірках засобів масової інформації на 2003 рік.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ДПАУ, підписання документа відбулося в четвер у ході зустрічі глави Державної податкової адміністрації Юрія Кравченка з представниками "Репортерів без кордонів".

У жовтні 2002 року був підписаний меморандум між ДПАУ й Інститутом масової інформації (ІМІ), що офіційно представляє "Репортерів без кордонів" в Україні. Підписана в четвер угода припускає продовження дії раніше підписаного меморандуму щодо особистої участі ІМІ в планових перевірках підприємств ЗМІ, проведених органами ДПАУ відповідно до національного плану, до 31 грудня 2003 року.

Аналогічний меморандум і угоди ДПАУ підписала, зокрема, з національним союзом журналістів України, Українською освітньою програмою ринкових реформ.

Поява нового документа, відзначають у прес-службі, знаменує ще один крок з метою реалізації стратегічного курсу ДПАУ на максимальну прозорість і відкритість роботи податкових органів, а також з метою створення більш сучасних і гармонічних партнерських відносин із платниками податків, запобігання невиправданих конфліктних ситуацій.

УП
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду