21-27 січня 2018 року - в Києві пройде перша навчальна програма для кінокомпозиторів Envision Sound

11 Вересня 2017
2347
11 Вересня 2017
19:53

21-27 січня 2018 року - в Києві пройде перша навчальна програма для кінокомпозиторів Envision Sound

2347
Британська Рада в партнерстві з Національним центром Олександра Довженка запускають Envision Sound – першу в Україні програму професійного розвитку кінокомпозиторів, яка пройде в Києві 21-27 січня 2018 року.
21-27 січня 2018 року - в Києві пройде перша навчальна програма для кінокомпозиторів Envision Sound

Envision Sound збере композиторів для кіно з України та сусідніх країн, які візьмуть участь у тижневій програмі під кураторством відомих кінокомпозиторів Майкла Прайса (Велика Британія) й Алли Загайкевич (Україна). Це унікальна можливість для вдосконалення навичок і розширення контактів для представників кіно- та музичної індустрій.

Майкл Прайс – один із найбільш затребуваних композиторів Великої Британії. Його робота в кіно і телебаченні широко визнана й відзначена такими нагородами, як “Еммі” (2014), Royal Television Society, Music&Sound, і Televisname="_GoBack">ual Bulldog, а також номінацією на BAFTA та двома іншими номінаціями на “Еммі” за визнаний критиками серіал “Шерлок” виробництва BBC, до якого Прайс пише музику разом із Девідом Арнолдом.

Алла Загайкевич - володарка призу Української кіноакадемії “Золота Дзиґа” в номінації “Найкращий композитор” (квітень 2017, за фільм “Жива ватра”). Авторка саундтреків до фільмів “Мамай” та “Поводир”.

Насичена програма презентацій та практичних майстерень, а також розбір кейсів від професійних композиторів, дискусії, вечірні покази і нетворкінг дадуть учасникам Envision Sound можливість дослідити процес написання музики для кіно. Робоча мова події – англійська.

Під час Envision Sound учасники зможуть ближче познайомитися з Довженко-Центром – провідним українським кіноархівом та сучасним культурним центром,.  Окрім професійної частини Envision Sound у Довженко-Центрі паралельно відбудеться відкрита вечірня програма кінопоказів  в супроводі живої музики .. Розклад вечірньої програми буде оголошено у січні 2018.

Прийом заявок на програму Envision Sound розпочинається 29 серпня й триватиме до 28 вересня. Британська Рада шукає 12 учасників – шість талановитих кінокомпозиторів з України та ще шість із Азербайджану, Вірменії, Грузії, Польщі, Росії й Туреччини. Відібраних учасників буде оголошено наприкінці жовтня 2017 р.

Прийматимуться заявки від кінокомпозиторів на початковому чи середньому етапі кар’єри, які вже реалізували щонайменше дві роботи для будь-якого жанру кіно/відео. Участь у програмі безкоштовна. Для учасників, які проживають не в Києві, Британська Рада покриє витрати на транспорт, проживання та добові.

Щоб подати заявку: надішліть заповнену аплікаційну форму разом із мотиваційним листом англійською мовою та 2-3 посилання на ваші свіжі музичні композиції (хоча б одна з композицій має бути роботою для кіно/відео) разом із нотами.

Отримати більше інформації та завантажити аплікаційну форму можна тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду