Конкурс «Моя книжкова полиця»

11 Серпня 2017
1520
11 Серпня 2017
15:45

Конкурс «Моя книжкова полиця»

1520
В межах благодійної акції “Третій вік: задоволення від читання” оголошується конкурс “Моя книжкова полиця”: учасникам, якими можуть бути особи, що досягли віку 60 років, пропонується написати оповідання чи есе про особливу для них книгу, домашню бібліотеку чи подію, пов’язану з книжками.
Конкурс «Моя книжкова полиця»

До журі конкурсу входять:  літературознавець Андрій Дрозда, директор Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка Богдан Тихолоз, програмна директорка Літературного фестивалю Софія Челяк, президент Форуму видавців у Львові Олександра Коваль, директор наукової бібліотеки ЛНУ імені Франка Василь Кметь, координаторки акції  Вікторія Асадча і Ярослава Яковлєва.

Вимоги до учасників: вік 60+, можливість перебувати на Форумі видавців у Львові з 14 по 16 вересня 2017 р.

Вимоги до тексту: Обсяг не більше 3 сторінок. Текст повинен бути набраний на комп’ютері або надрукований на друкарській машинці. Якщо текст написаний від руки, члени журі залишають за собою право його не розглядати.

Текст необхідно до 1 вересня 2017  надіслати на електронну пошту 3vik@bookforum.com.ua (у темі листа зазначити «Моя книжкова полиця») або листом на поштову адресу: а/с 6644, Львіів, 79005 з поміткою на конверті  “Моя книжкова полиця”

Обов’язково вказати контактні дані учасника Конкурсу: ім’я, прізвище, вік, номер мобільного/стаціонарного телефону.

Серед надісланих робіт журі Конкурсу обере п’ятьох переможців, які отримають запрошення на 24-й «Форум видавців у Львові» та святковий гала-концерт 15 вересня у Львівській філармонії, під час якого відбудеться офіційне нагородження. Також переможці отримають  сертифікати на придбання книжок українських видавництв.  Проїзд та проживання переможців також забезпечують організатори.

Запрошуємо до участі і бажаємо перемоги найвідданішим читачам.

На Форумі видавців у Львові на вас чекають незабутні книжкові враження!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Форум видавців
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1520
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду