Евробачення #іншеБачення!

Евробачення #іншеБачення!

10 Травня 2017
1209
10 Травня 2017
18:01

Евробачення #іншеБачення!

1209
Стартувавши 7 травня в Маріїнському парку з помпезної церемонії відкриття і аж до грандіозного фіналу - 13 травня, міжнародний конкурс Євробачення буде створювати велику кількість інформаційних приводів.
Евробачення #іншеБачення!
Евробачення #іншеБачення!

NewsOne як найпрогресивніший телеканал в сучасному інформаційному полі весь цей час буде не просто інформувати своїх телеглядачів про хід конкурсу, а покаже зворотну сторону міжнародної події.

Знімальна група NewsOne буде буквально жити за лаштунками шоу і покаже всю «кухню» конкурсу зсередини. Прямі включення з репетицій конкурсантів, ексклюзивні коментарі, хвилюючі моменти перед виходом на сцену.

Звичний для глядача телеканалу формат Великого інтерв'ю, який відкриває свої двері лише перед лідерами української політики, на тиждень з 8 по 14 травня, змінить свій традиційний підхід до жанру.

По-перше, ведучими цієї програми на тиждень стануть: офіційний коментатор Євробачення - Тетяна Терехова, ведучий Євробачення 2017 - Тимур Мірошниченко та модератор прес - центру Ігор Посипайко. А, по - друге, все інтерв'ю будуть тематичними із зірками естради та шоу-бізнесу, які так чи інакше причетні до конкурсу. В гості прийдуть: Анастасія Приходько, співачка Alyosha, Павло Зібров, Слава (НеАнгели) ... і не тільки! Чекайте сюрпризів!

Також NewsOne покаже Київ очима іноземців. Журналісти телеканалу разом з гостями Києва проінспектують і оцінять, як місто підготувалося до проведення конкурсу.

А телеведучий Ігор Посипайко в рубриці «Байки від Посипайко» розкриє всі інтриги конкурсу.

Після оголошення переможців, 14 травня в ефірі телеканалу стартує 10 годинний фінальний марафон, який почнеться документальним фільмом про Євробаченні, а потім протягом усього дня гості: учасники та організатори Євробачення 2017, Віталій Кличко, В'ячеслав Кириленко, Джамала, Олександр Пономарьов та багато інших будуть коментувати конкурс, ділитися враженнями та емоціями.

"Ми беремо на себе відповідальність за висвітлення іншої, тильної сторони конкурсу. Адже за всією фантастичною концертною картинкою, стоїть величезна кількість зусиль, інтриг і грошей. Ці та багато інших аспектів ми б хотіли розкрити нашим глядачам", - підкреслив креативний продюсер телеканалу NewsOne Євген Дудник.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Пресс-служба телеканала NewsOne
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1209
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду