Абоненти ВОЛІ зможуть легально переглянути новий сезон культового серіалу «Втеча»

12 Квітня 2017
428
12 Квітня 2017
17:50

Абоненти ВОЛІ зможуть легально переглянути новий сезон культового серіалу «Втеча»

428
ВОЛЯ надає своїм користувачам можливість першими побачити кращий легальний контент від міжнародних та українських студій. Абоненти компанії можуть дивитися ексклюзивні прем'єри серіалів, менше ніж через 24 години після їх виходу в США.
Абоненти ВОЛІ зможуть легально переглянути новий сезон культового серіалу «Втеча»

З 5 квітня після 8-річної перерви на екрани повернувся культовий серіал «Втеча» (Prison Break) від каналу FOX. Нові серії українські глядачі зможуть побачити щосереди о 19:00 і 22:00.

– Завдяки співпраці з групою FOX, у наших абонентів є можливість одними з перших дивитися топовий легальний контент. Ми впевнені, що шанувальники «Втечі» з нетерпінням чекали новий сезон, і для нас дуже важливо, що глядачі можуть побачити його практично одночасно з усім світом, – говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

– У «Втечі» є все, що так люблять люди в активних серіалах. Чоловікам сподобаються видовищні екшн-сцени з переслідуваннями і бійками, а жінки зможуть відчути себе детективами, намагаючись вгадати, куди поверне сюжет у наступний момент. Все це і зробило серіал таким популярним у всьому світі. Тиждень тому відбулася прем'єра 5 сезону, нові серії виходять щосереди, в найбільш зручний для глядачів час – ввечері. Залишається просто включити канал FOX о 19:00 і 22:00, і дивитися, – говорить генеральний менеджер Fox Networks Group в Північно-Східній Європі Родіон Принцевський.

«Втеча» (англ. Prison Break) – історія двох братів, старшого з яких засудили до смертної кари за вбивство брата віце-президента США, якого він не скоював. Щоб врятувати Лінкольна, його молодший брат Майкл навмисно потрапляє в ту саму в'язницю. Він готує план порятунку і успішно втілює його в життя. Але після втечі братів починають переслідувати агенти таємної організації, і четвертий сезон закінчується смертю Майкла. Однак якимось дивом йому вдалося вижити і зараз він знаходиться в одній з близькосхідних країн. Тепер Лінкольну доведеться знайти його.

Серіал став лауреатом у номінації «Улюблений новий драматичний серіал», а актор Домінік Перселл, який зіграв Лінкольна, отримав премію Австралійського інституту кінематографії «Кращий актор».

Творці серіалу дуже прискіпливо підійшли до опрацювання кожної деталі «Втечі». Щоб «набити» величезне татуювання на тілі Майкла, гримерам кожен раз необхідно було 4,5 години. Більшу частину сцен знімали в реально існуючих тюремних закладах, зокрема в тюрмі Old Joliet Prison, яка працювала з 1858 до 2002 року.

Крім 5-го сезону «Втечі», абоненти ВОЛІ можуть побачити й інші популярні серіали каналу FOX, так прихильникам містики пропонують до перегляду серіал «Вигнанець», прем’єра другого сезону якого відбулась у квітні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба компанії ВОЛЯ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
428
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду