Побачив світ перший номер журналу «Обличчя України», УНІАН

12 Листопада 2002
902
12 Листопада 2002
18:42

Побачив світ перший номер журналу «Обличчя України», УНІАН

902
Побачив світ перший номер журналу «Обличчя України», УНІАН
Вийшов друком перший номер журналу «Обличчя України» накладом 20 тисяч екземплярів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила сьогодні на прес-конференції в УНІАН головний редактор журналу Наталя ВЛАЩЕНКО.

За її словами, 80% накладу журналу залишиться в Україні і продаватиметься через кіоски та приватних реалізаторів, а решта буде реалізуватися в Росії, Польщі, США та Ізраїлі. Вона зазначила, що це дасть змогу світу дізнатися про Україну не лише по Чорнобилю і футболу, але й показати, що в нашій державі є багато цікавих особистостей у всіх сферах життя.

Як сказала Н.ВЛАЩЕНКО, з лютого наступного року журнал виходитиме щомісяця. За її словами, журнал представлятиме людей, які досягли успіхів у різних сферах життя, і читачі самі для себе визначатимуть: чесними чи нечесними шляхами цей успіх було досягнуто. Як зазначила Н.ВЛАЩЕНКО, практично всі ЗМІ в Україні «знаходяться під чиїмось дахом», але журналу «Обличчя України» вдалося зберегти «самостійність дуже тяжкою ціною і зробити чисто журналістський проект».

Вона не відкидає того, що хтось захоче здійснювати пресинг на редактора і журналістський колектив та диктувати, чиї фотографії та який текст вміщувати. За її словами, «ми готові до цього», оскільки «розуміємо, чим ми займаємось, що ми не булочками торгуємо». Водночас, на її думку, «не все так драматично» і в будь-якому випадку «ми намагатимемось цю самостійність зберегти максимально».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду