15 квітня на ICTV – прем’єра тревел-шоу «Відпустка по обміну»

15 квітня на ICTV – прем’єра тревел-шоу «Відпустка по обміну»

21 Березня 2017
1047
21 Березня 2017
14:37

15 квітня на ICTV – прем’єра тревел-шоу «Відпустка по обміну»

1047
Залишити все і хоч ненадовго з головою зануритися в інше життя – хіба не мріє про це іноді кожен з нас? Нове тревел-шоу на ICTV дає українцям можливість не просто побувати в іншій країні і приміряти на себе її неповторний колорит, а й... поділитися частиною свого побуту з іноземцями. 15 квітня на ICTV – прем'єра проекту «Відпустка по обміну»!
15 квітня на ICTV – прем’єра тревел-шоу «Відпустка по обміну»
15 квітня на ICTV – прем’єра тревел-шоу «Відпустка по обміну»

Героями нового шоу стануть українці, які не проти провести вихідні в ролі жителів іншої країни. Але для цього їм доведеться впустити зарубіжних гостей і в своє життя – на вікенд помінятися з ними будинками. Під час цієї «відпустки по обміну» сім'ї з різних країн будуть не просто відпочивати, а максимально пізнавати чужі традиції і місцевий колорит.

– Учасники програми будуть отримувати певні завдання. Наприклад, в Казахстані говорять: «Якщо ви не їли наше рагу, то ви не були в нашій країні». Гостям доведеться самостійно приготувати це рагу, але з одним нюансом: казахи не ходять на базар за м'ясом, тому потрібно самим зловити барана і приготувати з нього блюдо, – розповідає режисер проекту Катерина Турова. – В кінці програми кожна група учасників виставляє іншій країні і будинку свої оцінки. Але нашим завданням було не показати, що десь живуть гірше, а десь краще. Наша мета – показати глядачеві, як по-різному в усьому світі живуть люди, які різні у них культура і звичаї.

У програмі «Відпустка по обміну» сім'я з Южноукраїнська відправиться в Італію, з Одеси – до В'єтнаму, з Ворохти – в Єгипет. Жителі Івано-Франківська поїдуть у Ліван, сім'я із Запоріжжя – в Індію. А ось кияни поміняються будинками з іспанцями – і обидві сім'ї під час цієї поїздки зруйнують всі міфи про свої країни.

Неймовірні пригоди українців за кордоном та іноземців в Україні – в новому тревел-шоу «Відпустка по обміну». Прем'єра – 15 квітня на ICTV.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1047
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду