Старт оновленого проекту «Люстратор 7.62. Прокляття системи» на каналі 2+2

Старт оновленого проекту «Люстратор 7.62. Прокляття системи» на каналі 2+2

20 Березня 2017
1644
20 Березня 2017
18:52

Старт оновленого проекту «Люстратор 7.62. Прокляття системи» на каналі 2+2

1644
Старт оновленого проекту «Люстратор 7.62. Прокляття системи» на каналі 2+2
Старт оновленого проекту «Люстратор 7.62. Прокляття системи» на каналі 2+2

27 березня на каналі 2+2 стартує новий сезон програми журналістських розслідувань «Люстратор 7.62. Прокляття системи», яка розкриватиме системні «прокляття» вітчизняних чиновників, правоохоронців, суддів, прокурорів і покаже, як їх можна здолати.

У новому сезоні увага журналістів «Люстратора» буде зосереджена не лише на конкретних випадках порушення елементарних прав громадян, зловживаннях чиновників чи правоохоронців, крадіжках бюджетних коштів та покаранні владних негідників, а й на викритті системних злочинних схем. У кожному випуску «Люстратора» через історії українців, які стали жертвами «прокляття системи», але не побоялись протистояти несправедливості, автори програми доводитимуть, що справедливість є і вона вимагає боротьби.

«За більше ніж два роки в ефірі ми розповіли про десятки випадків порушення наших прав, допомогли відновити справедливість багатьом українцям, домоглися звільнення конкретних чиновників і навіть порушення кримінальних справ проти декого з них. Тепер у нашій назві з’явились слова «прокляття системи». Ними ми підкреслюємо, що не тільки розслідуємо резонансні справи, викриваємо нечесних чиновників та ділків, але й боремося проти системи в цілому, змінюємо її.  Ми кидаємо виклик корупційному устрою країни. Наші розслідування будуть ще більш сенсаційні, зухвалі й безкомпромісні, а журналісти відверто назвуть імена тих, хто став прокляттям системи», –  розповів про зміни шеф-редактор програми «Люстратор» Владислав Сидоренко.

У перших випусках нового сезону глядачі 2+2 дізнаються, де в Україні правоохоронці фальсифікують експертизи, щоб запроторити невинних до в’язниці,  як Роман Зозуля та Сергій Жадан постраждали від проросійської пропаганди, чому влада, котра спочатку не підтримувала блокаду Донбасу, тепер виступає проти торгівлі з окупованими територіями.

Програма «Люстратор 7.62. Прокляття системи» виходитиме щопонеділка о 18:00 на каналі 2+2.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду