Звернення Страйкового комітету журналістів до депутатів Верховної Ради України

23 Жовтня 2002
598
23 Жовтня 2002
19:54

Звернення Страйкового комітету журналістів до депутатів Верховної Ради України

598
Звернення Страйкового комітету журналістів до депутатів Верховної Ради України
Сьогодні, 23 жовтня 2002 року, Страйком журналістів на своєму засіданні прийняв Звернення до депутатів Верховної Ради України. В Звернені наголошується:

24 жовтня 2002 року Верховна Рада України вирішить, чи проводитимуться парламентські слухання „Суспільство, ЗМІ, влада: свобода слова та цензура в Україні”. У зв’язку з цим Страйковий комітет журналістів закликає всіх народних депутатів підтримати пропозицію про слухання”.



Страйком вважає, що „слухання у Верховній Раді нададуть можливість і журналістам, і політикам обговорити проблему політичної цензури та перспективи подальшого існування українських ЗМІ”.



Страйком наголошує: „Верховна Рада України стоїть перед вибором: або криза свободи слова буде подолана спільними зусиллями політиків та журналістів, або ця криза буде подолана внаслідок самостійних протестних дій працівників українських ЗМІ”.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду